IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Makyajın Püf Noktaları (https://www.ircforumlari.net/makyajin-puf-noktalari/)
-   -   Dudaklara Doğallık: Nude Ruj Makyajı (https://www.ircforumlari.net/makyajin-puf-noktalari/753883-dudaklara-dogallik-nude-ruj-makyaji.html)

PySSyCaT 23 Ağustos 2016 19:33

Dudaklara Doğallık: Nude Ruj Makyajı
 
Dudaklara Doğallık: Nude Ruj Makyajı



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Makyaj her zaman kadınların güzelliklerine destek veren bir uygulamadır. Desteği olumsuz yöne doğru çekmemesi içinde makyaj tekniklerinden yararlanmak gerekir. Makyaj yaparken temel olarak ilk önce göz makyajına ya da dudak rengine ağırlık verilmelidir. İkisinin de çok göz alması kesinlikle yorucu ve kalabalık bir görüntüye neden olacaktır.
Artık 2014 yılının son demlerindeyiz. Önümüz yılbaşı. 2015 yılına girmeden yılın trendleri çoktan belli oldu bile. Nude ruj makyajı da trendler arasında baş köşede sayılıyor. Doğallığın ve natürel görünümün iki sezondur gündemden düşmemesi kimsenin gözünden kaçmamıştır. Hal böyle olunca da birçok soruyu da akıllara getiriyor.
Nude Ruj Nasıl Sürülür?
Günlük hayatta makyaj vazgeçilmezdir. Makyajın bu denli vazgeçilmez olması aslında ruj kullanımındaki etkisi aynı değil. Ruj kullananlar neredeyse bağımlı hale gelirken, kullanmayanlar ise dünyadan bir haber…
Nude ruj (ten rengi) renkleri kesinlikle cilt tonuna uygun makyaj teknikleri ile karar verilmelidir. Bu karar alınırken dudakların doğal tonuna takılmadan karar vermek en doğru seçimi yapmanızı sağlayacaktır.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Sarışınlar İçin Nude Ruj Seçenekleri
Kırmızıya çalan ve hafif al rengi andıran bej tonları ve kahverenginin ağır bastığı nude tonları makyajınız ve cilt tonunuz için en uygun seçenektir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Buğday / Kumral Tenliler İçin Nude Ruj
Kahve ile krem karışımında ortada kalmış tonlar, turuncu rengin bej tonları, krem ve açık pembe arasındaki tonlar ile mat nude rujlar makyajınıza en hoş desteği sağlayacaktır.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Esmer Tenliler İçin Uygun Nude Rujlar
Açık krem rengine benzeyen pembe tonları, şeftaliye kaçan hafif bej renkleri esmer tenlilerin makyajında çok hoş bir görünüm sağlar. Hatta pembeye kaçan nude tonları ile hafif bej rujlar karıştırılarak da tercih edilebilir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



aLinti..


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:30.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net