IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Ağustos 2018, 14:21   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Terlemeye Dayanıklı Yaz Makyajı Nasıl Yapılır?





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





Yazın en en en... sıcak günlerini yaşıyoruz! Kışın dört gözle beklediğimiz yaz mevsiminin bu kadar sıcak geçeceğini düşünsek o serin günlerden hiç şikayetçi olur muyduk? Tatilde olanlar sıcak kumlardan soğuk sulara atlayarak yaz mevsimini atlatıyor, peki ya şehirde kalanlar?
Merak etme, Makyaj.com seni unutmadı. Şehirde kalıp yazın sıcağı ve nemiyle uğraşırken güzel görünebilmen için harika ve hafif bir yaz makyajı rehberi hazırladık. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sayesinde artık yaz mevsiminde makyaj yapmaktan korkmayacak, makyajının akması problemiyle yüzleşmeyeceksin. Yaz sıcaklarına dayanıklı makyaj hileleri yüzünün yağlanmadan, pürüzsüz görünmesini sağlayacak.


Yaz sıcaklarına uygun fondöten seçimi



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yaz aylarında elimizin gitmediği ürünlerin başında fondöten geliyor. Bu sıcaklarda fondöten sürmek delilik gibi görünse de doğru fondöteni bulduktan sonra hiç de öyle olmadığını anlayacaksın.
Yaz sıcaklarında işe giderken, arkadaşlarımızla buluşurken güzel görünmek için mutlaka fondöten kullanıyoruz. Yanlış fondöten seçtiğimizde nemden dolayı yüzümüz ilk yarım saatte bile parlamaya başlıyor. En kötüsü ise terledikten sonra çizgilere dolan, iz iz görünen fondöten yapısı. Bu problemlerin hepsini tek bir fondöten ile unuttuk diyebiliriz: Maybelline New York Fit Me! Matte + Poreless fondöten.
Fondötenin incecik yapısı sayesinde yüzümüzde kat kat görünmüyor ve cildimizin nefes almasını engellemiyor. Bunun yanı sıra mat bitişi, yüzümüzün parlamasını önlüyor. Terlediğimizde asla akmıyor ve çizgilerimize dolmadan gün boyu ilk anki gibi görünebiliyor. Maybelline New York Fit Me! Matte+Poreless fondöten ile yaz mevsiminde ten makyajından korkmamıza gerek kalmıyor.
Editörün önerisi: Yaz aylarında yüzümüz bolca terlediği için makyajımız gözeneklerimize doluyor. Temiz bir cilt için eve gider gitmez makyajını çıkarmayı unutmamalısın.
Uzun geçen yaz günlerinde veya nem oranı yüksek (!) günlerde ten makyajını sabitlemeni öneriyoruz. Fondötenin her ne kadar kalıcı olsa da pudra ile fondötenini sabitlemek yüzüne daha mat ve kusursuz bir etki bıracaktır.
Yaz kış demeden her mevsim kullanıp çok memmun kaldığımız bir ürünle tanışmanı istiyoruz. Maybelline New York Fit Me! Matte+Poreless Pudrayı biz bazı günler fondötenimizin üzerine, bazen de tek başına kullanıyoruz. Günlük makyajda hızlı hareket etmek için sadece pudra sürerek ten makyajını tamamlayabilirsin.
Pudrayı hangi bölgelere uygulamalısın?: Makyaj sabitlemek için pudranı yüzünün ilk olarak parlayan bölgelerine sürmelisin. Özellikle T bölgesi ve burun kenarları yaz aylarında ilk terleyen yerlerden olduğu için buraları pudra ile matlaştırmakta fayda var.
Yaz aylarında aydınlatıcı neden kullanmalı?




Yaz mevsiminde zaten bol bol terleyip [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] görünüyoruz. Peki, "Yazın neden aydınlatıcı kullanmalıyım ki?" diyor olabilirsin.
Senin de bildiğin üzere, yazın yüzümüz bolca terlediği için parıl parıl görünüyor. Bu parlama genellikle vücudun ürettiği sebum yani yağdan dolayı meydana geliyor ve terlemeden dolayı parlayan yüz pek de estetik görünmüyor! Yüzün yağlı, hatta kirli görünmesine sebep olan bu görüntüyü kimse sevmez. Bu yüzden, cildinin estetik bir şekilde ışıldamasını istiyorsan, önce mat bir cilt makyajı yapıp ardından aydınlatıcı kullanmalısın.
Maybelline New York Master Strobing Liquid aydınlatıcıyı normalde terden parlamaya eğilimli olan elmacık kemiklerine, biraz alnına, çene ucuna ve biraz da dudak üzerine uygulamalısın. Emin ol bu şekilde çok daha canlı ve havalı bir görüntü elde edeceksin.




alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
dayanıklı makyaj önerileri, fondöten seçimi, makyaj, terleme, yaz sıcakları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Cilt Makyajı Nasıl Yapılır? Amelia Makyajın Püf Noktaları 2 01 Eylül 2014 20:16
Hint makyajı nasıl yapılır? Zen Makyajın Püf Noktaları 0 02 Haziran 2014 18:24
Arap göz makyajı nasıl yapılır AftieL Makyajın Püf Noktaları 0 25 Mayıs 2014 14:12
Twiggy makyajı, Twiggy makyajı nasıl yapılır? (Resimli Anlatım) Violent Makyajın Püf Noktaları 0 20 Mart 2014 21:01
Kaş makyajı nasıl yapılır? oneofgirl Makyajın Püf Noktaları 0 02 Ağustos 2013 14:44