IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Makyajın Püf Noktaları (https://www.ircforumlari.net/makyajin-puf-noktalari/)
-   -   Ruj mu parlatıcı mı kullanmalı (https://www.ircforumlari.net/makyajin-puf-noktalari/802771-ruj-mu-parlatici-mi-kullanmali.html)

Sanem 20 Eylül 2018 22:15

Ruj mu parlatıcı mı kullanmalı
 
Ruj seçimi nasıl olmalıdır, işte öneriler.




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Hangisi daha iyi görünür?

Ruj çeşitlerinde yoğun renk seçenekleri var. Kırmızı vaya ten rengi rujla kadınsı bir görünüm elde edebilirsin. Genelde bütün rujlar mat ve kremli oluyor. Yeni formüller ise, renkli dudak parlatıcıları gibi dudaklara ışıltı veriyor.



Nerede kullanılır?

Akşamları, iş yerinde veya görünümünüzü tamamlamak isteyeceğiniz zamanlarda ruj kullanabilirsiniz. Fotoğraf çektirirken de ruj ideal.
Hafta sonları veya dışarı çıkarken parlatıcı kullanabilirsiniz. Özellikle gözlerinizi öne çıkarmak istediğiniz zamanlarda tercih edin. Dumanlı gözler parlatıcı ile ideal.



Hangisi daha dayanıklı?

Genellikle rujlar iki saat dayanır. Birşey yiyip içtiğinizde bu süre yarıya iner. Sıcak içecekler rujun ana malzemesi malmumunu eritir, yağlı yiyecekler ise ağzınızı silemiz gerekir. Bazı rujlar birşey yiyip içseniz de çıkmayacak bileşenler içeriyor.
Parlatıcılar rujlara göre daha kısa ömürlü oluyor ancak bunların da uzun ömürlüleri var. Daha fazla kalıcılık için dudaklara önce shea yaz özü içeren renksiz parlatıcı uyguladıktan sonra ardından renki parlatıcı sürebilirsiniz.



Yaş önemli mi?

Ruj akması veya dudak kenarındaki çizgilere bulaşması kötü olur. Kremsi, mat formüllü rujlar saten rujlara göre daha uzun süre kalıcılık sağlar ve akmaz.
Lise öğrencisiysen pembe tonlar havalı olabilir. Sofistike görünüm için şeftali, gül ve karamel tonlarında fazla parlak olmayan renkleri deneyebilirsiniz. En güzel seçim doğal dudak rengini vurgulayan parlatıcıdır.




alıntı

Feronia 21 Eylül 2018 14:25

Cevap: Ruj mu parlatıcı mı kullanmalı
 
Mat rujdan sasmam
Parlagi bir turlu sevemedim


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:16.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net