IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Ekim 2018, 09:36   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yaşlı gösteren 8 makyaj hatası




Güzellik rutinimiz, makyaj alışkanlıklarımız yirmili yaşlarda oluşur ve genellikle değişiklik yapmak pek aklımıza gelmez. Pek çoğumuz, makyaj ürünlerini kullanarak ince çizgileri, koyu renk halkaları ve diğer yaşlanma işaretlerini saklamayı bilmiyoruz.

İşte olduğunuzdan yaşlı görünmenize neden olan 8 makyaj hatası...

1. Aşırı fondöten

İnce çizgiler oluştuğunda ve güneş lekeleri çoğaldığında, pek çok kadın fondöten kullanımını abartır. Ne yazık ki çok fazla fondöten kullanımı, kusurları saklamak yerine dikkati onların üzerine çeker. Aşırı fondöten boşlukların arasına girer ve olduğundan daha yaşlı gösterir. Düz ve pürüzsüz bir görünüm için pudra üzerine hafif bir fondöten uygulaması yeterlidir. Fondöteni fırça yerine parmakla uygularsanız daha iyi yedirebilirsiniz.
2. Kapatıcı

Sorunları kapatmak için, kapatıcı kremler en iyi dostunuzdur. Ancak sivilceyi ve gözaltı kusurlarını kapatmak için aynı kapatıcıyı kullanmamalısınız. Sivilceyi kapatmak için kullanılan ürün, gözaltınız için çok ağır olabilir. Yüz kusurlarına uygun ürün seçmelisiniz.

3. Akan maskara

Su geçirmez maskaralar, akma yapmasa da güçlü formüller kirpikleri kurutur. Kuruyan kirpikler de yaş ilerledikçe daha hassas hale gelir. Kirpiklerinize dolgun bir görünüm vermek için çikolata kahvesi rengindeki göz kalemini kirpik diplerine sürün. Sonra da hafif formüllü bir maskara uygulayın.
4. Metalik göz kapakları

Bazı alışkanlıklardan vazgeçmek zordur. Parıltılı farlar, kırışıklıkların içine girer ve daha kırışık bir görünüme neden olur. İddialı renklerden artık vazgeçme zamanı. Göz kapaklarınızın sarkık görünmemesini sağlamak için üst taraflara hafif tonlarda uygulama yapın.

5. Vampir kırmızısı dudaklar

Koyu renkler, her şeyi olduğundan daha küçük gösterir. Dudaklar da zaman içinde dolgunluğunu kaybettiği için, onları iri göstermek gerekir. Dolgun ve canlı dudaklar için, canlı renklere sahip dudak parlatıcılar ve rujlar kullanılmalıdır.

6. Çökük yanaklar

Parlak bir allık yüzünüze gençlik ve canlılık getirir. Yaştan dolayı çökmüş yanakları da daha dolgun gösterir. Krem şeklindeki ürünler, tozdan daha iyi emilir ve aynı zamanda cildinizi nemlendirir.

7. Çok alınmış kaşlar

Yaşlandıkça kaşları çok inceltmemek gerekir. Ayrıca kaşların bir süre sonra çıkmamasına da neden olur. Kaşınızdaki boşlukları doldurmak ve biraz kalınlaştırmak için kaş kalemi ve tozlarını kullanabilirsiniz.

8. Aşırı pudra

Işıltılı ve yağlı cilt arasında ince bir çizgi vardır ama pek çoğumuz bu farkı bilmez. Cildin parlamasını önlemek için kullanılan pudra aşırı kuru bir görünüme neden olabilir. Biraz parlaklık ise cildin daha taze görünmesine neden olur.


__________________
I suffered, I learned, I changed..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
8, hatası, makyaj


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kadınları Yaşlı Gösteren Saç Hataları Sanem Saç Modelleri ve Bakımı 0 21 Temmuz 2018 13:29
Yaşlı Gösteren makyaj hataları Zen Makyajın Püf Noktaları 0 22 Mayıs 2013 15:43
Yaşlı gösteren 5 saç hatası! Zen Saç Modelleri ve Bakımı 0 14 Mayıs 2013 18:10
Yaşlı gösteren makyaj hataları Zen Makyajın Püf Noktaları 0 05 Aralık 2012 23:04
Genç gösteren makyaj hileleri Zen Makyajın Püf Noktaları 0 23 Mart 2012 17:33