IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Mart 2021, 18:47   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Siyah Ruj Sürmenin İncelikleri Neler




Siyah Ruj Sürmenin İncelikleri Neler







Cool ve farklı bir hava yakalamak isteyenlerdenseniz bu sezonun trendi siyah ruj sürmenin inceliklerini mutlaka öğrenmelisiniz.

Punk etkileri, gotik temalar derken siyah ruja iyiden iyiye alışmaya başladık. Siyah ruju kullanmaya cesaretiniz var fakat nasıl nasıl süreceğizin bilmiyorsanız bu yazı sizin için bir rehber niteliği taşıyabilir. İşte siyah ruj sürmenin incelikleri:
Kıyafet seçimi: Siyah ruj kullanacaksanız kıyafetinizin renklerini oldukça sade tutmaya gayret edin. Siyah, beyaz ve gri seçim yapabileceğiniz en kolay tonlardır.
Göz makyajı: Siyah ruj kullanırken göz makyajınızı buna uygun olarak abartısız bir şekilde yapmanız gerekir. Bir partiye ya da eğlenceli bir etkinliğe davetli değilseniz, siyah dudaklara koyu ve yoğun göz makyajı yapmaktan kaçının. Dudaklarınız yeterince ön planda olup zaten dikkat çekecek. Gözlerinize ince bir hat boyunca kedi gözü yapabilir, eyeliner kullanarak kirpik diplerinizden itibaren ince bir sıra boyunca belirginleştirebilirsiniz.
Cilt makyajı: Siyah rengin iyi görünmesi için cilt yüzeyinin de kusursuz olması gerekir. Porselen makyaj siyah ruj için en iyi seçimdir. Mat görünüm veren fondöteni uyguladıktan sonra, pudra ile makyajınızı sabitleyin.
Siyah ruju sürerken: Siyah rengi sürmeden önce dudağınızı hazırlayın. Siyah renk diğer renklere göre çok daha fazla hata gösterir. Kurumuş, çatlamış veya soyulan dudaklarda kötü görüntüler oluşturabilir. Bu nedenle ruju sürmeden önce dudaklarınıza yumuşak bir fırça ile peeling yapın. Daha sonra uygun bir nemlendirici ya da dudak balmı ile nemlendirin.
Ürün seçimi önemli

Sizin için doğru siyahı bulun. Siyah renk kendi içerisinde çok farklı tonlara sahiptir. Denediğiniz her siyah ruj ile farklı bir görünüm yakalamanız mümkün. Siyah görünümlü bir ruj kahverenginin ya da morun çok koyu tonlarında da olabilir. Cilt renginize göre seçim yapabilirsiniz. Sıcak tonlar için koyu kahveler, sıcak tonlar için bordo ya da morun koyu tonlarını seçebilirsiniz. Renkle birlikte ürünün kalıcılığı da oldukça önemli. Rujunuz azaldıkça alttan gelen dudak rengi dikkat çekici bir biçimde ortaya çıkacağından, dudağı kurutmayan kalıcı rujları tercih edin. Ve son olarak ruju dudağınıza mutlaka bir ruj fırçası yardımıyla uygulamayı ihmal etmeyin.

__________________
Sanalı Bıraktım
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ruj, siyah, siyah ruj, siyah ruj nasıl sürülür


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ruj Sürmenin İncelikleri taLia Makyajın Püf Noktaları 2 16 Mayıs 2019 22:25
Eyeliner Sürmenin İncelikleri oneofgirl Makyajın Püf Noktaları 0 21 Ağustos 2013 15:58
Oje Sürmenin İncelikleri Nelerdir ? oneofgirl Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 21 Ağustos 2013 14:22
Kırmızı Ruj Sürmenin İncelikleri Dilara Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 11 Nisan 2009 09:19
Ruj Sürmenin İncelikleri Heidi Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 03 Temmuz 2008 10:08