IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Marmara Bölgesi (https://www.ircforumlari.net/marmara-bolgesi/)
-   -   İstanbul / Il mahalli idareler müdürlüğü'nün görevleri (https://www.ircforumlari.net/marmara-bolgesi/434560-istanbul-il-mahalli-idareler-mudurlugunun-gorevleri.html)

Ecrin 10 Aralık 2011 23:22

İstanbul / Il mahalli idareler müdürlüğü'nün görevleri
 
İL MAHALLİ İDARELER MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN GÖREVLERİ

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
İl Mahalli İdareler Müdürü
Reşat KARTAL

“Valilik ve Kaymakamlık Büroları Kuruluş, Görev ve Çalışma Yönetmeliği” 15.07.1990 tarihinde değiştirilerek Mahalli İdareler Bürosu, Mahalli İdareler Müdürlüğüne dönüştürülmüştür. Buna göre Valilik ve Kaymakamlık Büroları Kuruluş, Görev Ve Çalışma Yönetmeliğinin 15. Maddesinde İl Mahalli İdareler Müdürlüğünün görevleri aşağıdaki şekilde belirtilmiştir:

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mahalli idarelerin merkezi idare kuruluşlarıyla yazışmalarına aracılık etmek.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Valiliğin mahalli idareler ve kurdukları işletme, müessese, teşekkül ve birlikler üzerindeki gözetim ve denetim yetkisi ile diğer vesayet görev ve yetkilerinin kullanılmasına ilişkin iş ve işlemleri düzenlemek ve yürütmek.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü ile işbirliği halinde mahalli idareler hizmetlerinin merkezi idarece tespit olunan hizmet standartlarına, kalkınma planları ve yıllık uygulama programlarıyla tespit olunan ilke ve tespitlere uygunluğunu sağlamak, mahalli idarelerin kaynak ve teknik yardım ihtiyaçlarını ilgili kuruluşlara intikal ettirmek.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mahalli idarelerin diğer kamu kuruluşları ile ortaklaşa yürütmekte yarar buldukları hizmetler için ilgili kuruluşlar arasında işbirliğini sağlayıcı ve geliştirici çalışmalar yapmak.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Belediyelerin kurulması, bazı köylerin birleşmesi veya bağlı köylerin belediyelerle birleşmesi işlemlerini yürütmek.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mahalli idarelerle ilgili envanter çalışmaları yapmak ve istatistikler düzenlemek.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Vali tarafından yapılması istenilen hizmetleri yapmak.

ADRES
İnkılap Cd.No:34 Aksaray/İstanbul


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:44.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net