IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   İslamiyet (https://www.ircforumlari.net/islamiyet/)
-   -   Cinsel ilişkide üçüncü kişinin olduğunu hayal etmek günah mı? (https://www.ircforumlari.net/islamiyet/600673-cinsel-iliskide-ucuncu-kisinin-oldugunu-hayal-etmek-gunah-mi.html)

Elysian 12 Temmuz 2014 19:59

Cinsel ilişkide üçüncü kişinin olduğunu hayal etmek günah mı?
 
Affınıza sığınıyorum..Erkeğin hanımıyla kendi cinsel organı dışında birde yapma penis ile ilişkiye girmesi harammıdır? ayrıca yine sadece ilişki sırasında fantazi olduğunu söyleyerek eşinin o anda başka erkekler tarafından da ilişki yaşanıyormuş gibi konuşması hayal etmesi günahmıdır?yani o anda kendisi dışında hanımıyla başka bir erkeğinde ilişkiye girmesini istemek bunu hayal edip konuşarak ilişkiye girmek..Eş olarak bundan çok rahatsızlık duyuyorum.Uzun zaman mücadele ettim.bunu yaptığı için eşimden soğudum namussuz hayasız olduğunu düşündüm.yanaşmadım.Ama ondaki bu hastalık geçmiyor.Kabul etmelimiyim karşımı çıkmalıyım?

Cevap: Sorunuzu samimiyetle sorabildiğiniz için tebrik ederim. Yapma penis ile ilişkiye girmeyi tatmin olmak için kadın onaylıyor ve istiyorsa caiz olabilir. Kocanızın diğer fantazilerinin her biri haram türden fantazilerdir. Bunlara bir Müslümanın onay vermesi mümkün değildir. Siz onaylamadığınız ve istenilen şekilde konuşmadığınız sürece günahkâr olmaz, üstelik karşı çıktığınız sürece de sevap kazanırsınız. Ben dini yönü arzettim. Allah yardımcınız olsun.

alirizademircan


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:55.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net