IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Değerlendirme: Değerlendirme: Toplam 1 oy almıştır,  ortalama Değerlendirmesi 3,00 puandır. Stil
Alt 15 Mayıs 2009, 17:17   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İnanılmaz Yasaklar




öpüşene hapis
little rock kasabasinda caddede öpüşenler hapisle cezalandirilirken, kaliforniya'da pasifik kiyisinda kelebekleri rahatsiz etmek, san fransisko'da kirli iç çamaşiriyla arabanin camini silmek, kilisede günah çikartirken ağlamak yasak...


Kadinin saçi kocasinin
kentucy eyaletinde de ayni erkekle 4 kez evlenip boşanmak yasaklanirken, michigan'da kadinin saçi kanunen kocasina ait sayiliyor. Ayrica ayni eyalette arabada sevişmek de yasaklar arasinda bulunuyor.


Sarmisak yemek yasak
indiana eyaletinde, maymunlara sigara içirilmesi ve tiyatro saatinden 4 saat öncesine kadar sarimsak yenilmesi yasak. Pennsylvania'da evlilik töreni sirasinda damat veya gelin sarhoş ise tören iptal edilmek zorunda tutuluyor.


Anestezi için başka biri şart
texas'in utah bölgesinde kuşlarin otobanlarda yol önceliği bulunuyor. West virginia'da ise doktorlar, yaninda başka biri olmayan bayanlara anestezi yapamiyorlar.


Pembe panjurlu evin olacak:
Kanada'da yağmur yağarken çimler sulanamiyor. Kanada'nin kanata bölgesinde ise kapi ve pencerelerin pembe renge boyanmasi zorunlu tutuluyor.


çişim geldi aç
iskoçya'da ise kapiyi çalarak tuvalet ihtiyaci olduğunu belirten kişiyi içeri almak zorundasiniz.

çamaşir asma yasaği
pazar günleri isviçre'de çamaşir asmak, iskoçya'da ise balik tutmak yasak.


Sakiz çiğneyene tutuklama:
Tayland'da iç çamaşirsiz gezmek yasaklanirken, singapur'da metroda sakiz çiğneyen tutuklaniyor.


Evde çiplak dolaşmak yasak
sokakta çiplak dolaşmak tabii ki yasak ama villahermosa’da (meksika) bu yasak bir adim ileri çekilmiş. “ahlaki değerlerin zedelendiğini” gören villahermosa belediyesi, 1 ocak 2005’te halkin evde çiplak gezmesini yasaklamiş.


Baliklar kavanoza giremeyecek
italyan belediye meclisine göre kavanoz akvaryum “gerçekliği çarpitiyor”. Yani bir nevi balik “matrix”i... Belediye başkaninin basin sözcüsü giampietro mosca durumu şöyle açikladi: “japon baliklari fanusun dişbükey caminin arkasindan dünyayi şaşi görmek durumunda kaliyor, bu da hayat boyu işkence anlamina geliyor.” kisacasi baliğin kavanoza koyulmasi yasak!


Düşük bel pantolon giyene 500 dolar ceza:

Louisiana eyaletinin (abd) delcambre kasabasinda çok düşük belli pantolon giymek yasak. çünkü onlara göre düşük bel pantolonlar gençlerde davraniş bozukluğuna yol açiyor. Yasağa uymayanlar 500 dolar para ve alti aya kadar hapis cezasina çarptiriliyor.


Dondurmaci ancak zil çalabilir
stafford, new jersey’de (abd) dondurma satan arabalar eskisi gibi müzik çalamiyor. Zil çalmalarina izin var ama... Her ne kadar bazi insanlar dondurmacinin tek eliyle zili çalarken direksiyon hakimiyetini kaybedip mahalledeki çocuklara çarpabileceğini söylemiş olsa da yasak çikti.


Para yok demek yasak
megion kasabasinin (rusya) belediye başkani aleksandr kuzmin geçen yil, bahane izlenimi veren 27 ifadeyi bürokratlarin kullanmasini yasakladi. Yasak olan kelime ve ifadeler arasinda “mesai bitti”, “para yok”, “ben o gün hastaydim”, “o işe ben bakmiyorum”, “ilk defa duyuyorum”, “tam şimdi ilgilenecektim”, “benim sorunum değil”, “yapamam”, “ama daha önce siz demiştiniz ki...



evsizlere yemek yardimi yapmak 100 dolara mal olur :S
las vegasli yetkililere göre evsizler karinlari doyduğunda tehlikeli, cesur ve açgözlü bir hal aliyor. Son 10 yil içinde evsiz sayisinin ikiye katlanip yaklaşik 12 bini bulduğu las vegas’ta (abd) 2006 yilinda parklarda evsizlere bir sandviç bile vermek yasaklandi.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
inanilmaz, yasaklar, İnanılmaz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bu Yasaklar Çok Üzecek JB Haber Arşivi 1 11 Ocak 2011 06:48
Komik Yasaklar MerVeCiX Fıkra 1 17 Eylül 2009 15:43