IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Merak Ettikleriniz (https://www.ircforumlari.net/merak-ettikleriniz/)
-   -   Kızgın Güneşte Erimeyen Mucize Çikolata 'Vulcano' (https://www.ircforumlari.net/merak-ettikleriniz/418203-kizgin-guneste-erimeyen-mucize-cikolata-vulcano.html)

Afrodit 11 Ekim 2011 13:20

Kızgın Güneşte Erimeyen Mucize Çikolata 'Vulcano'
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Dünyanın en kaliteli ve güzel çikolatalarını onlar üretiyor. İsviçre çikolatada yeni bir devrime hazırlanıyor. Bu ülkede çikolata üreticisi bir firma, hemen hemen içinde hiç kalori olmayan ve parmakta iz bırakmayan bir çikolata üretti.

"Vulcano" adı verilen çikolata, normal çikolatalardan yüzde 90 daha az kalori ihtiva ediyor. Çikolatanın bir diğer özelliği de 55 derece sıcaklıkta ancak erimeye başlıyor olması.

Gıda uzmanları önümüzdeki yıllarda piyasaya sunulacak çikolatanın artık kızgın güneş altında dahi erimeyeceğini belirtiyor.

Ar-Ge çalışmalarını yürüten Hans Vriens, bu çikolatanın normal çikolatalar gibi ağızda erimediği eleştirilerine karşı çıkarak, "Ürettiğimiz çikolada da diğerleri gibi ağızda eriyor. Ancak bir fark var. Bu çikolata sıcaklığın etkisiyle değil, ağızdaki tükürük yardımıyla eriyor" dedi.

Hans Vriens iki yıl içinde yeni çikolatayı piyasaya sürmeyi planladıklarını söyledi.



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:57.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk