IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Merak Ettikleriniz (https://www.ircforumlari.net/merak-ettikleriniz/)
-   -   Kıyamet İçin Geri Sayım Başladı! (https://www.ircforumlari.net/merak-ettikleriniz/441804-kiyamet-icin-geri-sayim-basladi.html)

Afrodit 08 Ocak 2012 15:18

Kıyamet İçin Geri Sayım Başladı!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Dünyanın ısısı 8 derece yükseldi. Kıyamet için düğmeye basıldı. Ünlü İngiliz yazar ve çevre bilimci James Lovelock, dünyanın gelecek 100 yıl içinde 8 santigrad derece daha ısınacağını ve bu koşullarda dünya nüfusunun ancak 10'da birinin yaşayabileceğini söyledi. Reuters'ın haberine göre, küresel ısınmaya karşı alınan önlemlerin "övgüye değer olsa da boşuna olduğunu" savunan Lovelock, 8 derecelik ısınmaya yol açacak tüm koşulların çoktan oluştuğunu ifade etti. Bazı araştırmacıların karbondioksit emisyonunu sınırlamak amacıyla alınan önlemlerin küresel ısınma artışını önümüzdeki 100 yılda 2 santigrat dereceyle sınırlı tutabileceğini ileri sürmesine karşın Lovelock, bu çabaları da "böbrek yetersizliği olan bir hastanın ölümden başka alternatifi olmadığı için yaşam ünitesinin fişini çekememesine" benzetti.

Süslü 08 Ocak 2012 23:28

Cevap: Kıyamet İçin Geri Sayım Başladı!
 
Maymundan geldiklerine inanir , ardindan Kiyamet yaklasiyor diyerek yaptiklari matematik sonuclari ile insanlari vesveseye düsürürler.Ne kaddan ilginc?


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:25.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net