IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 28 Ağustos 2018, 15:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cehennemden Vize Almış Seri Katiller




Seri katilin tanımı; anormal kişisel bozukluklar sonucu, 30 günden daha uzun bir zaman diliminde ve arada bekleme dönemleri de olacak şekilde 3 veya daha fazla insanı öldüren kişidir. Bu yazımızda tarihin en ünlü seri katillerini ve işledikleri cinayetlerin içeriklerine değindik. Cinayetlerin ürpertici ve bir o kadar da korkunç olmalarını nasıl sağladılar? Hep birlikte bakalım. Keiyfli okumalar…


Aileen Wuorno

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





Amerika’ nın ilk bayan seri katili olan Aileen 7 cinayet işlemiş ancak sadece 5 tanesinin cesedine ulaşılmıştır. Korkunç bir çocukluk dönemi geçiren Aileen’ in babası O daha doğmadan çocuk tacizinden yargılanırken intihar etmiş, annesi ise onu altı aylıkken terk etmiştir. 13 yaşında tecavüze uğramış ve gayri meşru bir çocuk dünyaya geitrdiği gerekçesiyle büyükannesi ile büyükbabası tarafından evden kovulmuştur. Yaşadıklarından ötürü insanlardan nefret etmiştir. İşlediği cinayetleri de bu şekilde açıklamaya çalışmıştır. 2002 yılından idam edilen Alieen, beyazperdede “Monster” adlı filme ilham kaynağı olmuştur.




Nikolai Dzhumagaliev

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





Kazakistanlı Nikolai Dzhumagaliev 1952 yılında doğmuştur. Metal takma dişinden dolayı lakabı ‘Metal Fang’ olan katil, hayat kadınlarından nefret eder. Onların şeytan ile işbirliği yaptıklarını düşünen Nikolai, şeytandan intikam almak için bu kadınlara tecavüz eder ve onları öldürüp parçalara ayırarak arkadaşlarına verdiği ziyafetlerde pişirerek yedirir. Evindeki incelemelerde baltalar ve cesetler bulunur ve Nikolai akıl hastanesine kapatılır. Buradan kaçan katil, 2 yıl sonunda yakalanır ve yakalandığı yerde hastaneye kapatılır. Öldürdüğü kadın sayısı 100’ den fazladır.




Andrei Chikatilo

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Dr. Harold Shipman

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Toplumun her kesiminden bir katilin çıkabileceğine tam olarak uyan bir örnektir Harold Shipman. İngiltere’ de doktorluk yapan Shipman’ ın 1971-1998 yılları arasında yaklaşık 250 kişiyi öldürdüğü tahmin edilmektedir. Hastalarını yüksek dozda morfin ile öldüren Shipman için ilk şüpheler Pontefract’ta 137 şüpheli ölümün araştırılması ile başlamıştır. 1998’ deişlediği bir cinayette tutuklanan Shipman ömür boyu hapis cezasına çarptırılmış ve 57 yaşında hücresinde intihar etmiştir.


Gary Ridgway

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


“Green River Katili” olarak bilinen Gary Ridgway Amerika’ nın en azılı katillerinden birisidir. Yedi kadının cinayeti ile ilgili göz altına alınmıştır. Yakalanabilmesi için düşüncelerini anlamak isteyen yetkililer, o sırada idam cezasını bekleyen ünlü seri kati Ted Bundy’ den yardım almıştır. 71 kişiyi öldürdüğünü söylemesine rağmen 49 cinayetten dava edilmiştir. Kurbanlarını kamyonete bindirmek için oğlunun fotoğrafını kullanmıştır. Şartlı tahliye olmaksızın ömür boyu hapis cezasına çarptırılmıştır.




Jack the Ripper

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Ünlü “Karındeşen Jack” lakaplı katildir. Hayat kadınlarını hedef almıştır. 1888 yılında Londra’ daki Whitechapel semti çevresinde cinayetler işlemiştir. Jack’ i ilginç kılan noktası işlediği cinayetlerin vahşiliği ve neden işlendiğinin çözülememesidir. Kurbanlarını boğarak etkisiz hale getirerek, boğazlarını kulaklarına kadar kesmiş ve karınlarını ve cinsel organlarını parçalamıştır. En az üç kurbanın iç organlarını çalmış olması cerrahi bilgisi olduğundan şüphelenilmesine yol açmıştır. Kim olduğu ile ilgili çok fazla teori bulunmaktadır. İngiliz DNA araştırmacısı Dr. Jari Louhelainen’in Catherine Eddowes in kanlı şalı üzerinde yaptığı inceleme sonrasında vardığı sonuç, katilin polonya kökenli akıl hastası berber Aaron Kosminski olduğu yolundadır. Bir diğer teoriye göre ise Yahudi bir tüccar olan Jacop Levy’dir. Levy kasaplık yapmaktadır ve cinayetlerin işlendiği bölgede yaşadığı bilinmektedir. Çok daha fazla cinayet işlediği düşünülmektedir.




Jeffrey Dahmer

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Tam adı Jeffrey Lionel Dahmer olan katilin takma adı “Cannibal of Milwaukee (Milwaukee Yamyamı)” dir. 18 yaşından itibaren 13 yıl boyunca işkence ederek devam etti cinayetlerine. Amerika’ nın en bilinen katillerinden birisidir. Kurbanlarının kimisini öldürmeden önce kimisini ise öldürdükten sonra tecavüz etmiş nekrofili bir sapıktır. Jeffrey çocukluğunda iletişimsiz biriydi sürekli evin etrafında bisikleti ile yalnız gezer ve bulduğu ölü hayvanları eve getirerek kesip incelerdi. Kurbanları genç erkeklerdi, onları öldürdükten sonra parçalara ayırıp asit varillerine atmış, bazılarını ise parçalayıp yemiştir. Dahmer, tutuklanmasından üç yıl sonra, 28 Kasım 1994’te, tutuklu olduğu Columbia Correctional Institution’da bir başka mahkûm tarafından kafasına aldığı ağır bir darbe sonucu hayatını kaybetti.




Pedro Alonso Lopez

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Pedro Alonso Lopez Güney Amerika’ nın gelmiş geçmiş en psikopat seri katili olarak tanınır. 1948’ de doğan Lopez’ in annesi bir hayat kadınıydı ve yedi kardeşi daha bulunmaktaydı. Hiçbirinin babası belli değildi. Kız kardeşine tecavüz etmeye çalıştığı için annesi tarafından evden kovulmuştur. Sokaklarda yaşarken bir adamın kendisini evine götürmek istemesi ve taciz etmesiyle oradan kaçmıştır. Hırsızlık yapan Lopez bu yüzden hapse girmiş ve tecavüze uğramıştır. Hapisten çıktıktan sonra kendisine tecavüz eden iki adamı bulup vahşice öldürmüştür. Kolombiya, Peru ve Ekvador’da 300’den fazla çocuğa tecavüz etmiş ve öldürmüştür. Bunun dışında 53 çocuğa topluca tecavüz edip öldürerek bir yere gömmüştür. Sonunda yakalanıp polise teslim edilmiştir. Hapisten çıkarsa tekrar cinayet işleyeceğini söylemiş ve bu konuda yemin etmiştir. Lopez kendini yüzyılın adamı olarak görmektedir ve bu yüzden sürgüne gönderilmek yerine serbest bırakılması gerektiğini söylemiştir. Yine 1998’ de Kolombiya’ lı yetkililer tarafından cezai ehliyeti olmadığı gerekçesiyle serbest bırakılmış ve bir daha kendisinden haber alınamamıştır. Bunun üzerine kurbanlarının yakınları, Lopez’in kellesini getirene 250.000$ ödül vereceklerini açıklamışlardır.




Ted Bundy

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.






İlk kez seri katil tanımı onun için ortaya atılmıştır. 1946’ da ABD’ de doğan Ted’ in Kurbanlarının kesin sayısı bilinmemektedir. Gelmiş geçmiş en karizmatik seri katil yakıştırması yapılmıştır. Çevresinde [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]eğitimli, yakışıklı ve kibar birisi olarak tanınmıştır. Ted Bundy mahkemede savunmasını kendisi yapmıştır. Birçok kadın hayranından evlenme teklifi alan Bundy, 35 kişinin ölümünden tutuklanmış ve idam edilmiştir. Kendisi için idam kararı veren yargıç bile ona olan hayranlığını gizleyememiştir




alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
cehennem, kişisel bozukluklar, seri katil


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Seri Katiller Ve Son Sözleri.. tiNa Serbest Kürsü 0 05 Eylül 2013 22:34
Seri Katiller * Düş Serbest Kürsü 0 13 Ağustos 2012 23:42
Kadın Seri Katiller, Kadin Katiller, İlk Kadın Seri Katil, En Ünlü Seri Katiller PauL Esrarengiz Olaylar 0 01 Şubat 2012 18:11
Seri Katiller Frozen Esrarengiz Olaylar 0 21 Mart 2011 05:36
Seri katiller. viruS Serbest Kürsü 4 23 Eylül 2006 18:41