IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 23 Ocak 2019, 17:50   #1
Çevrimdışı
Tefeci'nin Kızı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bilinçaltı Telkin ve İç Ses Kontrolü




İnsan beden ve zihin olarak ikiye ayrılır, Bilinçaltı Telkin ve İç Ses Kontrolü ile insanın bu bölümlerine inanılmaz derece kontrol sağlanabilir. Hatta bana bugüne kadar öğrendiğin hayatını değiştiren şey ne diye sorsanız, o kadar dökümanın içinden size Bilinçaltı Telkin ve İç Ses Kontrolü konusunu çıkarır veririm.

İnternette Bilinçaltı nedir,telkin nasıl kullanılır,telkin nedir,telkin etmek,telkin yöntemi gibi bir sürü yazı bulabilirsiniz ama kilit nokta bunların nasıl kullanıldığı değil neye göre kullanılması gerektiğidir. Çoğu kişi internetten telkinleri değişmek için alıyor ezberliyor sürekli tekrar ediyor; senin saflığını telkini geçtim hiçbir şey değiştiremez 🙂 Siz o kadar yazı içerisinden bu yazıyı bulduysanız iyi bir araştırmacısınızdır. Bilinçatı temizleme yöntemleri arasında en önemli tekniklerden bir tanesi de telkinlerdir.

Neyse konumuza dönelim bu üç yapının birbiriyle bağlantısı nelerdir “telkinin neye göre kullanılması gerekir?” Başlıktaki üçüncü anahtar kelime; İÇ SES. Aşağıdaki formülü okuduğunuzda ne demek istediğimi kolaylıkla anlayacaksınız.

Formül
Bilinçaltı bizim nesillerdir hayatta kalmamızı sağlayan bir yazılımdır. Yani oraya bilgisayarın neler yapabileceğini, komutlarını yazıyorsun. Bu komutları da Telkinlerle aşılıyorsun. Peki hangi komutları nasıl aşılaman gerektiğini nereden bileceksin; iç ses. İşte internette o yüzbinlerce karışık dökümanın en sentezlenmiş ve en etkili formülü budur. Telkinler o kadar etkilidir ki zamanla insanın beden diline de yansır. Mesela birisi ” Ben topluluk önünde rahat konuşurum, insanlara kendimi ifade ederken beden dilimi iyi kullanırım” diye kendini telkinlerse o kişinin daha özgüvenli konuştuğunu ve beden dilini daha rahat kullandığını gözle görülür bir şekilde fark edebilirsiniz. Olay zihni etkileyerek bütün sistemi değiştirmekte.

Adını tarihe yazdırmış insanların biyografilerini zamanında fazlasıyla araştırdım ve inanır mısınız telkinler en gizemli taraflarıydı; kendilerini mükemmel bir şekilde telkinlemişler.

Örnek :

Ben en iyisiyim. Bunu gözlerimle görmeden önce de söylüyordum. Sakın bana şu işi yapamazsın demeyin. Olanaksız olduğunu anlatmayın. En iyisi olmadığımı söylemeyin. Ben en iyinin de iyisiyim.

Bu söz bütün dünyanın tanıdığı ünlü boksör Muhammed Ali’ye ait. İşte şimdi olayı kavramaya başladınız değil mi? Dindeki duaların,hadislerin çoğunun telkin cümleleri içerdiğini söylememe gerek kalmadı sanırım. NLP ve Hipnoz telkin üstüne kurulur, adam şimdi yavaşça uykunun geldiğini hissedebilirsin der ve aslında seni orada telkinler. Televizyonda insanlara hipnoz teknikleri uygulayan kişileri görmüşsünüz. Adam sahneye on kişiyi çıkarır ve ufak bir şey uyguladıktan sonra 2-3 kişi dışındakilere tamam size yerlerinize geçebilirsiniz,teşekkür ederim diyerek geriye kalan 2-3 kişiyle hipnoz gösterisine devam eder. Aslında orada hipnoza en yatkın 2-3 kişiyi seçip tepki vermeyen kişileri yerine oturtarak hipnoz gösterisini garantiye alıyordur. Bu konu ilginizi çektiyse Evet Hipnozu Nasıl Kullanılır? başlıklı yazımdan faydalanabilirsiniz.

İç Ses Kontrolünün Bilinçaltı ve Telkinde İnanılmaz Etkisi
Bilinçaltınızı ne ile beslemeniz gerektiğini iç sesin size neyi söylediğini anlayarak bulabilirsiniz demiştik. Budizm’in en hoşuma giden tarafı zihnindeki düşünceli fark etmek ve zihni eğitmek üzerine olan bilgileridir. Ne olmak isterseniz olun zihninizi kontrol etmeniz için zihninizi eğitmeniz gerekmektedir. Zihni eğiterek doğru bakış açısı nasıl kazanılır öğrenmek istiyorsanız Bakış Açınızı Değiştirmek İçin Altın Kural başlıklı yazımı okumanızı kesinlikle tavsiye ediyorum.

İç Sesinizin ne istediğini zihni gözlemleyerek anlayabilirsiniz.

Örnek:

Dersi dinleyemediğiniz için sınavdan düşük aldınız ve İç Sesiniz size “sen başarısız birisin, dikkatsizsin anlayamıyorsun” diyor. O anda kafanızda yeşil ışık yanmalı ve işte zihnimi bu konuda telkin ile beslemeliyim demelisiniz. Sanki kurak çöl gibi kavrulmuş bir yere yağmur yağdırdığınızı hayal edin, zamanla orası yeşillenir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Burada uygulamanız gereken telkin cümlesiyle ilgili örnek:

Sade Telkin
“Ben istediğimde iyi odaklanırım ve sınavlarda başarılı olurum.”

İç Ses Odaklı Telkin
” Sınavdan yüksek almadığım benim başarılı biri olmadığımı göstermez, insanların böyle sonuçlarla karşılaması gayet normal.Ben istediğimde iyi odaklanırım ve sınavlarda başarılı olurum.”

Yukarıdaki iki teknik oldukça etkilidir ama ben ikincisini tercih ediyorum çünkü ikincisi sizi anlık olarak rahatlatıyor. Sınavdan çıktınız “Ben istediğimde iyi odaklanıp sınavlarda başarılı olurum.” derseniz sinirlenirsiniz kendinizi kandırıyormuş gibi hissedip telkinlerin işe yaramadığını düşünürsünüz. Onu yerine olay daha sıcakken ilkinde Etkili yöntemi tercih edip devamındaki günlerde de sade yöntemi kullanabilirsiniz. Hem ikinci yöntemde zihninize rahatlatıcı bir sebep sunuyorsunuz. Telkinlerin en etkili oldukları an gece uyumadan önce ve sabah kalktığınızdaki andır. Ve etkili yöntemin içindeki kelimelerde önemlidir.

Örnek:

#Sınavdan düşük aldığım değilde yüksek almadığım,

#başarısız biri değilde başarılı

Pozitif kelimeleri tercih etmek daha doğru olacak. Bilinçaltınız doğduğunuz ilk andan beri etrafınızdaki insanlar tarafından programlanıyor, bu güne kadar size yapılan telkinler hep bilinçaltınızı programladı. Bunları bir anda değiştiremezsin ama zamanla bu anlattıklarımı uyguladığınızda hayatınızda büyük değişiklikler olduğunu fark edebilirsiniz.

Böyle konularda insanlar 21 kuralı denen bir şey olduğunu savunurlar ben bu kesinlikle 21 gün demem çünkü insanlar birbirinden farklıdır onun yerine ben uzun süre daha etkili sonuçlardır, insan kendini gözlemleyerek kendi süresini kendi belirlemeli derim. Ama yinede ufak bir bilgi olsun diye belirttim. Şimdi zihninize zaman ayırın, onun ne ile beslemeniz gerektiğini bir düşünün, bu hafta gözlemleyin ve zihninizi programlamaya başlayın.Psikolojik Manipülasyon Teknikleri ile karşınızdaki kişi hedefleriniz doğrultusunda kontrol edebilirsiniz ama ilk önce zihninizi kontrol etmeniz gerekmektedir.

Siz de aşağıdaki ankete katılarak hem bu konuyla ilgili başka yazılar yazmamı ve insanların telkin hakkındaki düşüncelerini öğrenebilirsiniz.

Alıntıdır..

__________________
''Zamanın Eli Değdi Bize
Artık Aynı Değiliz
İkimiz de''


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bilin. altı, sezgi, teknikleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil Konuyu değerlendir
Konuyu değerlendir:

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Mi’rac’ın bize telkin eden yönü Lcia İslamiyet 0 18 Ocak 2015 16:28
Ölüye Telkin Verme BİDATTİR! Lykia İslamiyet 0 06 Eylül 2014 21:11
Öfke kontrolü sağlık kontrolü kadar önemli Lucifer Ruh Sağlığı 0 30 Kasım 2011 20:57
İslam Şiddeti Telkin Ediyor mu? Kalemzede İslamiyet 0 05 Ağustos 2011 02:15