IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Web Sitelerinden Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/web-sitelerinden-son-haberler/)
-   -   Gaziantep'te Burger Lezzet Şöleni Burgeron'da (https://www.ircforumlari.net/web-sitelerinden-son-haberler/925628-gaziantepte-burger-lezzet-soleni-burgeronda.html)

Sosyalhaber 16 Temmuz 2021 15:37

Gaziantep'te Burger Lezzet Şöleni Burgeron'da
 
Yediden Yetmişe çoğu insanın yerken zevk aldığı, yemek için zaman yarattığı yiyeceklerin başında gelen hamburgerden bahsediyorum. Birçok çeşit içinden, kendi damak zevkinize uygun olanı seçmek size kalmış. Hamburger yiyebileceğiniz çok fazla yer bulunmaktadır. Ancak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olarak size Burgeron’dan bahsedebilirim.

Üstelik sadece mekanda yemek zorunda değilsiniz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile istedikleri mekanda, istedikleri zaman bu lezzetten faydalanabilirsiniz.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] restoranları arasında tercih edebileceğiniz lezzete ve hijyene sahip mekanımıza bekleriz.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tercihleri arasında denedikten sonra ilk tercihiniz olabilecek kadar lezzetli ve bol çeşitliliğiyle her damak zevkine uyumluluğuyla hamburger listenizin başında gelebilecek etkiye sahiptir


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:41.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net