![]() |
Lor Nasıl Yapılır Malzemeler: 4 litre peynir altı suyu 1 su bardağı yoğurt (ekşi olursa daha iyi sonuç verir) Lor peynirinin yapılışı -Peynir altı suyunuzu tencereye koyup kaynamaya bırakın. -Kaynamaya başladığı anda yoğurdunu döküp yenide kaynamaya çıkana kadar bekleyin.Kaynamaya başlayınca altını kapatın,1 saat kadar bekleyin ki,kesilen lor tamamen üstte biriksin.Üstte biriken loru kevgirle bir süzeğe alın yada suyuyla beraber süzeğe dökün.1-2 saat sonra lorunuz hazır afiyet olsun. -Eğer evde yoğurdunuz yoksa,3 yemek kaşığı sirke veya yarım limon da kullanabilirsiniz. -Lor narin bir peynirdir tuzsuz olarak uzun süre saklıyamazsınız.Tuzlanmış olarak en çok bir hafta 10 gün dayanabilir. |
Cevap: Lor Nasıl Yapılır Eline sağlık konular günceldir.. |
Cevap: Lor Nasıl Yapılır PayLaşım için tşkLer... |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:41. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk