IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Mevzuat - Genelge - Yönetmelik (https://www.ircforumlari.net/mevzuat-genelge-yonetmelik/)
-   -   Minik Öğrenciler İşaret Dili ile Şarkı Söyledi (https://www.ircforumlari.net/mevzuat-genelge-yonetmelik/691621-minik-ogrenciler-isaret-dili-ile-sarki-soyledi.html)

Hurrem 14 Nisan 2015 01:43

Minik Öğrenciler İşaret Dili ile Şarkı Söyledi
 
Giresun Merkez Fındıkkurdu Anaokulu öğrencileri, Eynesil İşitme Engelliler Okulu'nu ziyaret etti.
İşaret dili eğitimi alan Fındıkkurdu Anaokulu öğrencileri, uzman öğretmenleri eşliğinde İşitme Engelliler Okulu öğrencileriyle işaret dili ile şarkılar söyledi.
Okullar arası kaynaşmayı amaçladıklarını belirten Fındıkkurdu Anaokulu Müdürü Meral Akyol, "Okulumuzda öğrencilerimize işaret dilini öğretiyoruz. Çevremizde konuşamayan ama işaret dilini bilen işitme engelli birçok kişi var. Bunlar ile iletişim kurabilmeleri için öğrencilerimize işaret dilini öğretiyoruz. Bu konuda eğitimli öğretmenimiz var. Okulumuzdaki 240 öğrenciye bu eğitimi vermeyi hedefliyoruz" dedi.
Eynesil İşitme Engelliler Okulu Müdürü Yusuf Bodur ise ziyaretin kendileri için sürpriz olduğunu belirterek, "Fındıkkurdu Anaokulu'nda işaret dili eğitimi veriliyormuş. Okulumuzu ziyaret etmeleri yönünde talep geldi. Biz bu tür taleplere hep açığız. Çok memnun kaldık. Bu ziyaretin gerçekleşmesini sağlayan Okul Müdürü Meral Hanım başta olmak üzere diğer öğretmelere, personele ve velilere çok teşekkür ediyorum. İnşallah biz de müsait bir zamanda iadeyi ziyarette bulunuruz" diye konuştu.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:00.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net