IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Mevzuat - Genelge - Yönetmelik (https://www.ircforumlari.net/mevzuat-genelge-yonetmelik/)
-   -   Bodrum'da Engelliler İçin Plaj Projesi (https://www.ircforumlari.net/mevzuat-genelge-yonetmelik/691622-bodrumda-engelliler-icin-plaj-projesi.html)

Hurrem 14 Nisan 2015 01:44

Bodrum'da Engelliler İçin Plaj Projesi
 
Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde hayata geçirilecek Engelsiz Plaj Projesi kapsamında; Bitez Koyu'nda, engelli vatandaşların rahatlıkla denize girebilmeleri için düzenlemeler yapılacak.
İlçe Belediyesi Bodrum Sağlık Vakfı ile JCI Bodrum Şubesi'nin (Genç Liderler ve Girişimciler Derneği) katkıları ile geliştirilen Engelsiz Plaj Projesi için dünyaca ünlü Bitez koyu seçildi. CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Sağlık Vakfı Başkanı Ahmet Biçer, Vakıf Müdürü Şafak Yaşar, JCI Bodrum Şubesi Başkanı Tansel Göçmen'in katıldığı toplantıda; Bitez Koyu'ndaki sosyal tesisler ve plaj, Bodrum Sağlık Vakfı'na devredildi.
AB standartlarında cihaz ve ekipman ile donatılacak şekilde yeni baştan düzenlenecek koyun engelli bireylerin kullanımına uygun hale getirileceğini belirten Başkan Kocadon, "Amacımız engelli bireylerin topluma entegrasyonu ve diğer bireylerle eşitlenmesi. Kıyı bölgelerinde yaşayan ancak koşulsuzluklar nedeniyle denizden yararlanamayan engelli bireyler için AB birliği standartlarında hazırlanacak ve Türkiye'de bir ilk olacak projemizi hızla hayata geçireceğiz. Bodrum turizmde kalite çıtasını yükseltirken sağlık turizminin yanı sıra engelli vatandaşlarımızın da ilçede gönül rahatlığı ile denize girip tatil yapabilecekleri ortamı yaratacağız. Türkiye'de ilk olacak bu projeye Bodrum'daki STK'larda ciddi destek veriyor" dedi. Kocadon, projenin yaklaşık 200 bin liraya mal olacağını söyledi.
Vakıf Başkanı Biçer de engelsiz plajda, engelli vatandaşlar için özel iskele, iskeleden denize girebilmek için raylı ve asansörlü sistem, kafeterya, engelliler için özel şezlonglar, duş, WC, dinlenme ve rehabilitasyon odaları yer alacağını söyledi. - Muğla


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:50.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net