IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Milli Takımlar (https://www.ircforumlari.net/milli-takimlar/)
-   -   Tepkiler çığ gibi! Didier Deschamps, Sacha Boey'i Fransa Milli Takımı'na almayınca ortalık karıştı (https://www.ircforumlari.net/milli-takimlar/1020866-tepkiler-cig-gibi-didier-deschamps-sacha-boeyi-fransa-milli-takimina-almayinca-ortalik-karisti.html)

CORDON BLEU 05 Ekim 2023 18:54

Tepkiler çığ gibi! Didier Deschamps, Sacha Boey'i Fransa Milli Takımı'na almayınca ortalık karıştı
 
Sacha Boey, Fransa Milli Takımı'nın Euro 2024 Elemeleri maç kadrosuna dahil edilmedi. Didier Deschamps, Boey ve benzeri sağ bek oyuncuları takip ettiklerini, yeni tercihlere her zaman açık olduklarını ifade etti. Bu durum, Fransız futbolseverler ve Galatasaray taraftarları arasında tepkiye neden oldu. Bazıları, Boey'in Türkiye'de oynadığı ve müslüman olduğu için kadroya alınmadığını iddia etti.

Süper Lig devi Galatasaray'ın başarılı sağ beki Sacha Boey, Fransa Milli Takımı kadrosunda yer almadı. Didier Deschamps, kadro tercihiyle ilgili açıklama yaptı.
"REKABET OLACAK"

Boey için açıklama yapan Deschamps, "Sacha Boey gibi sağ bek oynayan ve takip ettiğimiz başka futbolcular da var. Sacha Boey'i takip ediyoruz. Bu alanda rekabet olacak. Fransa Milli Takımı için şu an doğru kadro seçtiğimi düşünüyorum. Çok sayıda üst düzey oyuncumuz var. Fakat yeni tercihlere kapımız açık" dedi.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]BOEY ÇOK İSTEDİ AMA OLMADI

Boey ise, yaptığı paylaşımlarla ve daha önceki söylemleriyle milli takımda oynamak istediğini dile getirdi. Kadro açıklanmadan önce kum saatini izleyen bir çizgi film karakterli görsel paylaşan Boey, milli takımı ne kadar istediğini açıkça belli etti ancak hayaline kavuşamadı.
TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Öte yandan Fransız futbolseverler, Sacha Boey'in Fransa Milli Takıma çağrılmamasına büyük tepki gösterdi. Galatasaraylı taraftarlar da Deschamps'ın kararına ağır şekilde eleştirdi. Bazı futbolseverler, Sacha Boey'in Türkiye'de oynamasının yanı sıra müslüman olduğu için kadroya alınmadığını öne sürdü.
Kaynak: Haberler.com / Dünya


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:15.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net