IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Ekim 2011, 09:38   #1
Çevrimdışı
Gökalp ♡
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bamir Topi Kulübümüzü Ziyaret Etti





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bamir Topi Kulübümüzü Ziyaret Etti

Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bamir Topi aralarında Arnavutluk Ankara Büyükelçisi ve Arnavut işadamlarının bulunduğu beraberindeki resmi heyet ile bugün Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’yı ziyaret etti.
Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Başkan Yardımcısı Refik Arkan, Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Doğan ve Emir Sarıgül tarafından karşılanan Bamir Topi, beraberindeki heyetle birlikte stadımızı gezdi.
Galatasaray Spor Kulübü’nün bir numaralı kurucusu ve Arnavutluk’un saygın ailelerinden birinin üyesi olan Ali Sami Bey’in hayat öyküsünün yer aldığı kısa bir belgeselin de izlendiği buluşmada Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bamir Topi’ye Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst tarafından bir plaket takdim edildi. Ayrıca Bamir Topi'ye arkasında isminin yazılı olduğu 57 numaralı bir Galatasaray forması da hediye edildi.
Saha zemininde toplu bir poz verdikten sonra soyunma odalarını gezen Cumhurbaşkanı Bamir Topi ve heyeti, ziyaretlerini tamamlayarak stadyumdan ayrıldı.

Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, ziyaret ile ilgili olarak “Bu ziyaretten mutlu olduk. Sayın Bamir Topi’nin stadımıza gelmesi bize gurur verdi. Stadımızı çok beğendi. Dolayısıyla bu vesileyle bu stada emeği geçen başta Sayın Başbakanımız olmak üzere teşekkürlerimizi bir daha sunuyoruz. Sahiden dünya çapında bir stat oldu. Misyonumuz bu stadı en iyi şekilde çalıştırmak. Biz de bunu yapacak güçteyiz. Güzel bir iletişim oldu, dolayısıyla keyifli geçti. Bu tür organizasyonlara devam edeceğiz.” diye konuştu.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Doğan ise, “Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkeye verdiği bir hedef var: 2020 yılında Türkiye’de olimpiyat düzenlenmesi. Biz Galatasaray olarak tabi ki devletimizin koyduğu bu hedefe katkıda bulunmak arzusundaydık. ‘’Ne yapabiliriz?’’ diye düşündük. Biliyorsunuz, Uluslararası Olimpiyat Komitesi’nde bir oylama sonucu organizasyonun hangi ülkede, hangi şehirde yapılacağına dair bir karar veriliyor. Bu oylamaya katılan delegeler de her ülkenin kendi delegesi. Bu kişiler de tabi ki biraz da kendi devletlerinin yönlendirmesiyle bu konuda karar alıyorlar. Türkiye Cumhuriyeti’nin, Türk insanının yapmış olduğu en yeni, modern stadyum, en modern tesis burası. Sayın Başbakanımızın da ciddi bir emeği var. Biz de Galatasaray olarak Dışişleri Bakanlığımıza bir yazı yazdık, ‘’Biz devletimizin bu hedefine yardımcı olmak, destek olmak istiyoruz. Bu amaçla da Türkiye’ye gelen yabancı delegasyonları eğer imkan varsa Türk Telekom Arena’da onları ağırlamak, gezdirmek istiyoruz. Bu devletin nelere kadir olduğunu göstermek istiyoruz’’ diyerek, bu amaçla bir yazı yazdık. Dışişleri Bakanlığımız da önayak oldu. Bu dönemde Türkiye’yi ziyaret eden ilk cumhurbaşkanı da Arnavutluk Cumhurbaşkanı Sayın Bamir Topi olduğu için, o da stadımızı görmek istedi. Biliyorsunuz futbol ister siyasetçi, ister sanatçı, ister avukat, ister doktor olsun herkesin ilgisini çeken bir branş. Bu çerçevede de tabi kendisi de gelip görmek istemiş. Zannediyorum ki bundan sonra daha fazla sayıda bu tip ziyaret alacağız. Biz de Galatasaray olarak devletimize olan görevimizi yapmış olacağız. Bu şekilde gerçekleşti. İlk ziyarette bizim de eksikliklerimiz olabilir diye düşündüm ama herkes çok mutlu ve mesuttu. Hatta biz "Bir penaltı atar mısınız?" diye teklifte bulunduk ama Sayın Cumhurbaşkanı herhalde o riski almak istemedi. "Bir dahaki sefere atarım" dedi. Güzel oluyor bu tip ziyaretler. Biliyorsunuz daha önce de devlet başkanı olmamasına rağmen Kobe Bryant ziyaret etmişti. Bu tip aktiviteler burada devam edecek. Biz stadı da daha yaşanılır hale getirmek, tanıtmak istiyoruz. Buradaki aktiviteleri çoğaltmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

__________________
O Herşey
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
arnavutluk, bamir, cumhurbaşkanı, etti, kulübümüzü, topi, ziyaret


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Mısır Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek'in istifa etti Asimavi Haber Arşivi 5 13 Şubat 2011 14:24