IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Milli Takımlar (https://www.ircforumlari.net/milli-takimlar/)
-   -   Milliler paramparça (https://www.ircforumlari.net/milli-takimlar/417639-milliler-paramparca.html)

Feronia 09 Ekim 2011 10:36

Milliler paramparça
 
Milliler paramparça
Play-off vizesini alamazsak Hiddink kesin yolcu. Hollandalı hoca da bu ayrılığa sıcak bakıyor.
09.10.2011 - 10:13


Play-off vizesini alamazsak Hiddink kesin yolcu. Hollandalı hoca da bu ayrılığa sıcak bakıyor

Euro 2012 elemelerinde Almanya'ya 3-1 yenilerek play-off şansını zora sokan Milli Takım'da son yılların en sıkıntılı günleri yaşanıyor. Maç sonrasında Hamit Altıntop'un takım arkadaşları ve Hiddink hakkında yaptığı açıklamalar büyük kaosu gün yüzüne çıkardı.

ÇOK ZOR GEÇECEK
Alınan bilgilere göre takım içinde futbolcular arasında büyük bir bölünmüşlük var. Arkadaşlık büyük zarar görmüş durumda. Bu da saha içine çok olumsuz bir şekilde yansıyor. Ayrıca futbolcuların büyük bölümü teknik direktör Guus Hiddink'e cephe almış durumda. Takımla Hollandalı hoca arasında iletişim da tam anlamıyla kopuk. Salı günü oynanacak kritik Azerbaycan sınavı öncesi yaşanan büyük sorunlar nedeniyle kimse futbola konsantre olamıyor. Bu gelişmeler, Azerbaycan maçının beklenildiğinden çok daha zorlu geçeceği şeklinde yorumlanıyor

O DA İSTİYOR!
Federasyon içinde de Hiddink ciddi şekilde tartışılıyor. Eğer play-off vizesini alamazsak tecrübeli teknik adam kesin olarak görevden alınacak. Play-off'a kalmamız fakat finallerin vizesini alamamamız durumunda da Hiddink yolcu. Hollandalı teknik adamın da bu vedaya sıcak baktığı belirtiliyor.

TAZMİNAT DÜŞÜNDÜRÜYOR
Milli Takım'ın Euro 2012 finallerinde yer alması durumunda ise turnuva sonrasında Hiddink görevi bırakacak. Fakat yılda 8 milyon Euro maaş alan Hiddink'e ödenmesi muhtemel tazminatlar TFF yönetimini düşündürüyor.

Takvim

AnsweR 09 Ekim 2011 11:34

Cevap: Milliler paramparça
 
Klasik Türk düşüncesi. Bu adam Chelsea, Güney Kore gibi takımları yarı finallere taşıdı. Çok iyi futbol oynatıyor ama normal olarak biz kendimizi Dünya'nın en iyisi gördüğümüz için onu da beğenmiyoruz.

Bu takımdan Oğuz Çetin'i alsınlar yeterli. Kendi takımlarında bile zor forma şansı bulan herkes milli takımda 11 oynuyor.

Sistem'in değişmesi lazım.


Fatih Terim bile Nihat Kahveci'nin en berbat olduğu dönemde " zor zamanımızda o bizim yanımızda oldu, şimdi biz onun yanında olacağız " gibi babasının çiftliği gibi kullandıklarını gösterdiler milli takımda.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:13.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net