IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Kasım 2014, 23:48   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Fatih Terim: Kulübede Brezilya'yı izledik




A Milli Takım Futbol Direktörü Fatih Terim, Brezilya maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. Tecrübeli hoca, Brezilya maçının kendileri için bir ders olduğunu söyledi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Brezilya ile oynanan hazırlık maçı sonrasında açıklamalarda bulunan Fatih Terim, "Maçın teknik analizini herkes yapacaktır ama hakikaten çok güzel bir takımla oynadık. Müthiş bir takımı seyrettirdik. Zaman zaman biz de seyrettik. Şöyle olsaydı böyle olsaydı bu maçın yorumu bu değil. Türkiye'de bazı insanların zaman zaman gerçeklerle yüzleşme ihtiyacı var. Daha da yiyebilirdik. Bir iki tane de biz atardık oyunun bütün genelinde. Dünyanın en iyi takımlarından bir tanesi. Daha gol de yemediler. Dediğim gibi bazı gerçeklerle yüzleşmemiz lazım. Bazı durumların altını daha net çizmemiz lazım. Bunu da ancak sevgi ortamında kendi gerçeklerimizi görerek yapabiliriz. Bana yıldızlar diye sorduğunuzda ben de yıldızın anlamı ne demiştim bu tip yıldızlar işte." ifadelerini kullandı.

Taraftarı eleştirdi

"Taffarel'le konuştum. 'Yarın antrenman var Neymar yine aynı koşacak' dedi. Türk halkı böyle yıldızlar topluluğunu seyrettirdikleri için mutluyum. Bizde de bazı gerçekler bu tip takımları görerek farkına varılıyor." diyen Ay Yıldızlılar'ın hocası, "Bütün tepkileri kimse hak etmedi. Neymar ve Willian alkışlanmalı ama bizim evlatlarımız da alkışlanmalı. Kendi evlatlarımızı böyle dövmeyelim. 1-0'dan sonra hemen yuhluyorsunuz. Hemen 1-1 olamaz mı, olabilir. Bizim çocuklarımız bunları hak etmiyor. Kazançta iyi de kaybedince kötü mü? Seyirci kültürümüzü ve yaklaşımımızı da değiştirmemiz lazım. Kulüplerinden gelerek ekstra zaman ayırarak ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Kötü oynayabilirler ama çocuklar bizim çocuklarımız. Ülkemizde bir şeylerin hep beraber analiz edilmesi lazım. Konu bu ülkede zaman zaman böyle bir rüzgar esmeli. Böyle bir takım gelmeli gerçekleri bizim gözümüze batırmalı..." sözleriyle taraftarın takıma destek vermesi gerektiğini ifade etti.

"Bizim için önemli bir milat"

Bu maçın kendileri için bir ders olduğunu söyleyen Terim, "Bazen kulübede bile aciz kalabilirsiniz. Size en ihtiyaç olduğu zaman yuhlanıyorsunuz. Karşı takıma oley çekiyorsunuz. Bu güzel bir şey ama bizim oyuncularımızı da alkışlamamız lazım. Bu akşam bizim için önemli bir ders. Önemli bir milat." diyerek konuşmasını tamamladı.

Fanatik

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
brezilyayı, fatih, izledik, kulübede, terim


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Flaş!.. Fatih terim’in küçük kizi buse terim, şike operasyonu kapsaminda gözaltina.. PauL Haber Arşivi 0 12 Ocak 2012 16:27
Fatih Terim GueSt Sporcular 0 05 Eylül 2011 00:30