IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Milli Takımlar (https://www.ircforumlari.net/milli-takimlar/)
-   -   EURO 2020 finalinde sahaya atlayan taraftarı güvenlik görevlileri güçlükle yakaladı (https://www.ircforumlari.net/milli-takimlar/924912-euro-2020-finalinde-sahaya-atlayan-taraftari-guvenlik-gorevlileri-guclukle-yakaladi.html)

CORDON BLEU 12 Temmuz 2021 00:05

EURO 2020 finalinde sahaya atlayan taraftarı güvenlik görevlileri güçlükle yakaladı
 
EURO 2020'de İtalya ile İngiltere arasında oynanan final maçının 87. dakikasında sahaya giren taraftar nedeniyle oyun durdu. Güvenlik görevlilerini uzun süre peşine takan taraftar büyük bir uğraşın ardından yakalandı ve oyun kaldığı yerden devam etti.


Wembley'de oynanan EURO 2020 finalinde İtalya ile İngiltere karşılaşıyor. İki takımın da karşılıklı golleriyle 1-1 süren karşılaşmada sahaya atlayan bir taraftar oyunun durmasına sebep oldu.

İKİ GÜVENLİK GÖREVLİSİNİ YERE YIKTI

Sahaya atladıktan sonra İtalya kalesine doğru koşan taraftar, güvenlik güçlerini de peşine taktı. İki güvenlik görevlisi yere yıkan taraftar dans ederek şovunu yaptıktan sonra görevliler tarafından yakalandı ve oyun yeniden başladı.


haberler.com

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:15.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net