IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Milli Takımlar (https://www.ircforumlari.net/milli-takimlar/)
-   -   Stefan Kuntz, en çok eleştirildiği yerden soru gelince basın toplantısında küplere bindi (https://www.ircforumlari.net/milli-takimlar/971783-stefan-kuntz-en-cok-elestirildigi-yerden-soru-gelince-basin-toplantisinda-kuplere-bindi.html)

CORDON BLEU 28 Mart 2022 20:15

Stefan Kuntz, en çok eleştirildiği yerden soru gelince basın toplantısında küplere bindi
 
Portekiz maçında Berkan Kutlu'yu sol kanat bek oynatması eleştirilen A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Kutlu yerine Konyasporlu Soner Dikmen'in neden kadroya alınmadığıyla ilgili soruya tepki gösterdi. Alman hoca, "Soner Dikmen'i kimin yerine alacaktım? Berkan Kutlu, Avrupa'da birçok maç oynadı ve tecrübe edindi. Ayrıca kendisi sol ayaklı. Bu bizim için önemli kriter. Türkiye'nin en iyi oyuncularını seçiyorum, bazı kulüplerin en iyisini değil!" dedi.

Portekiz'e yenilerek Dünya Kupası defterini kapatan A Milli Takım, İtalya ile yarın hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde basın toplantısında konuşan Ay-Yıldızlı ekibin teknik direktörü*Stefan Kuntz, Berkan Kutlu'yla ilgili bir soruya tepki gösterdi.

"TÜRKİYE'NİN EN İYİ OYUNCULARINI SEÇİYORUM"

Berkan Kutlu yerine Konyasporlu Soner Dikmen'in neden kadroya alınmadığıyla ilgili soruya yanıt veren Stefan Kuntz "Soner Dikmen'i kimin yerine alacaktım? Berkan Kutlu, Avrupa'da birçok maç oynadı ve tecrübe edindi. Ayrıca kendisi sol ayaklı. Bu bizim için önemli kriter. Milli Takım'ın teknik direktörüyüm. En iyi kararı vermek için uğraşıyorum. Türkiye'nin en iyi oyuncularını seçiyorum, bazı kulüplerin en iyisini değil! Konyaspor'dan oyuncu çağırdık ama sakat olduğu için gelemedi." dedi.

Haberler.com - Spor

Dedecan61 29 Mart 2022 20:19

Cevap: Stefan Kuntz, en çok eleştirildiği yerden soru gelince basın toplantısında küplere bindi
 
Eline sağlık konu günceldir...


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:17.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net