IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   mIRC Scripting AR-GE (https://www.ircforumlari.net/mirc-scripting-ar-ge/)
-   -   Oper Scriptine Koruma Botu Edit (https://www.ircforumlari.net/mirc-scripting-ar-ge/362580-oper-scriptine-koruma-botu-edit.html)

Anatolia 31 Ekim 2010 03:15

Oper Scriptine Koruma Botu Edit
 
Bir Oper Script'i ele alip bu oper script'te koruma botu ekleme imkanımız var mı? Yani popups'tan koruma botu kısmına tıklayarak botun gireceği serveri , nick ve oper şifresini girerek bağlanacak komutlarla idaresini sağlayacak bir şekilde sunucuya girişi -m 'den olacak. fakat diğer botlara nazaran (bazı koruma botlarında gördüğüm bir olay kanallari tek tek scriptte açiyor buda kasmaya sebep oluyor) olaylari sadece notice penceresine yazacak. Script Kodlayan Arkadaşlardan bu konu ile ilgili bir bilgi almak ve böyle bir şey olursa projelendirip faaliyete geçirmek istiyorum.. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum..

Saygılar..

İyi İF' ler...

StanteaR 31 Ekim 2010 10:01

Cevap: Oper Scriptine Koruma Botu Edit
 
Olurda Ozaman Mirc Kasar Dıye Düşünüyorum DefauLt un Yaptıgı Siber IDEA Vardı Oper Script ve Koruma Botu Bırlıkte İdi..

Anatolia 31 Ekim 2010 22:55

Cevap: Oper Scriptine Koruma Botu Edit
 
hmm işte kasmayacak şekilde bir script proxy koruması + kanal operatör işlemlerini sağlayacak ve global mesajları ayarlandiğinda oto gönderecek bir bot ne kadar kasabilir scripti

Doktrin 01 Kasım 2010 02:11

Cevap: Oper Scriptine Koruma Botu Edit
 
Bahsettiğin botu -m de açmak yerine sock olarak bağlamak daha sağlıklı olacaktır.Bu şekilde kasma problemi de olmaz.Botu yazmaya karar verirsen takıldığın yerlerde yardımcı olmaya çalışırız.

Anatolia 01 Kasım 2010 17:14

Cevap: Oper Scriptine Koruma Botu Edit
 
Services bot yarat & Cycle bot yarat addonlarini bilirsiniz burada bizim verdiğimiz bilgiler dahilinde görev yapiyorlar bende bunu -m penceresinden gözlemlemek istiyorum. Bu sebepten böyle bir script yapmak için gerekli Araştirmayi yapmaktayım.

Emrax 02 Kasım 2010 13:11

Cevap: Oper Scriptine Koruma Botu Edit
 
-m yaparak yapılabilir. Ancak gereçekten çok kasar. Tabi script versionuna da bağlı. Ayrıca -m ile kullanışlı olacağını düşünmüyorum. Sadece proxy koruması konulmayacak ki bu bota. Belirli kişi olan kanallara gir kodu falan da koyulacak. Eee o zaman kanal listesine bakacak o sırada bot bakarken sen başkasına yazacak olacaksın. Ortalık karışacak :) En iyisi arkadaşlarında dediği gibi sock olarak yazılması. Sock bilgim yok ama sen başlarsan arkadaşlar yardım eder umarım.

MdxL 07 Kasım 2010 16:59

Cevap: Oper Scriptine Koruma Botu Edit
 
Evet dediginiz olur ama Script kasar randuman alamazsın cok fazla


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:43.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net