IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   mIRC Scripting AR-GE (https://www.ircforumlari.net/mirc-scripting-ar-ge/)
-   -   Yeni mIRC Scripting Sorumluları (https://www.ircforumlari.net/mirc-scripting-ar-ge/492759-yeni-mirc-scripting-sorumlulari.html)

L4roXyL 01 Temmuz 2012 01:34

Yeni mIRC Scripting Sorumluları
 
CesuryureK-le konuşmamızda almış olduğumuz karar üzerine(ki diğer coder arkadaşlarında bu şekilde düşündüğünü belirteyim), IF-in yeni mIRC Scripting moderator/sorumluları aşağıdaki kişilerdir.
  • Ghost
  • Mudin
  • Murphy
  • SiLuet
  • Paint

Bu arkadaşlar bizler tarafından güvenilen, IF-deki mIRC Help ve diğer mIRC Scripting konularının akış potansiyelini karşılayabileceğini düşündüğümüz kişilerdir. Kendileri kurallar çerçevesi dahilinde sizlere gerekli yardımda her daim bulunacaklardır.

Unutmayın ki IRCForumlari.net, mIRC Help ve mIRC Scripting konusunda dünyada en fazla içeriğe sahip olan platformdur. IF-in gerçek manada kalbi mIRC Scripting-dir.

Yukarıdaki arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun dileyerek, başarılar diliyorum.

CesuryureK 01 Temmuz 2012 01:42

Cevap: Yeni mIRC Scripting Sorumluları
 
Öncelikle şunu belirtmek isterim. Biz burda yıllardan beri emek verip bir şekilde edebildiğimiz kadar insanlara mIRC denilen zevk ortamında yardımcı olma gayreti içinde olduk olmaya da devam ediyoruz. Bu süreçte yer yer duraklamalar olabilir olması da normaldir. Biz kendimizce öğrenme egomuzu elimizden geldiğince karşılamaya çalıştık. Bu sürede bildiklerimizi insanlara yönelik parça kodlarla devam etmeye çalıştık. Yukarıda geçen yeni moderatör arkadaşlar da umarım bu çizgiyi uzun zaman izler ve bu meşaleyi devralıp devam ettirirler. Biz de nihayetinde bazılarından bir şeyler öğrenerek ve kendimizce kurcalayıp bilgimize bilgi katıp buraya kadar geldik. Her şeyi bilmek değil mesele bildiklerimiz çerçevesinde yardımcı olabilmektir amaç. İşte bu noktada bu arkadaşlarımızın daha da aktif olup sorumluluk almaları adına ve bir nebze de olsa önleri açma konusunda böyle bir karar alıp toplu ekleme yaptık. Biz artık yaşlandık mı diyelim yorulduk mu bilemiyorum.

Bu süreçte bize destek olduğunuz kadar bu yeni güzelim kardeşlerimize de desteğinizi esirgememeniz dileğiyle. Herkese güzel yardımlaşmalar diliyorum. Arkadaşlara da başarılar diliyorum.

Rohit 01 Temmuz 2012 10:00

Cevap: Yeni mIRC Scripting Sorumluları
 
hepsi basarili kisiler, gerektigi gibi olacagina inaniyorum.

Ezgi 01 Temmuz 2012 11:50

Cevap: Yeni mIRC Scripting Sorumluları
 
Başarılı bir kadro oluşturulmuş. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özellikle mIRC Scripting adına oldukça başarılı bir isim.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] te son zamanlarda dikkatimi çeken, başarılı bir arkadaşımız. Çok iyi işler başaracağınızdan kuşkumuz yok.

Siyah 01 Temmuz 2012 13:00

Cevap: Yeni mIRC Scripting Sorumluları
 
Başarılar dilerim, ALLAH utandırmasın.

Heavenly 01 Temmuz 2012 14:50

Cevap: Yeni mIRC Scripting Sorumluları
 
Tanıdığım insanlar var içlerinde güzel işler yapacaklarından şüphem yok :)

Mudin 02 Temmuz 2012 00:29

Cevap: Yeni mIRC Scripting Sorumluları
 
498 gün sonra , yeniden merhaba :)

Düşünceleriniz ve görüşleriniz başta L4roxyL olmak üzere benim için çok önemli , hasan abinin beni bu şekilde görmek istemesi benim hem gururumu okşadı hemde mutlu etti. Demekki bu kadar zaman bişeyler verdiğimizin sonucu hatırlanmak oldu ki bu benim için en büyük hediyedir.

Bu seviyeye layık gören başta coco ve L4roxyl hasan abime çok teşekkür ederim. Umarım mahçup etmem sizi.

Gurkan 02 Temmuz 2012 12:02

Cevap: Yeni mIRC Scripting Sorumluları
 
İnşallah başarılı işler çıkar , sizin yapacaklarınız; sadece sizin için değil türk IRC'ini ileriye taşımak içinde gerekli olacaktır.

SiyahKaR 02 Temmuz 2012 20:36

Cevap: Yeni mIRC Scripting Sorumluları
 
Hayırlı olsun canlar..

WingmaN 10 Temmuz 2012 20:00

Cevap: Yeni mIRC Scripting Sorumluları
 
Çoğunuzu hem yakından, hem uzaktan tanıyorum. Çok sevindim gördüğüme, sağlıklı ellerde olduğunu görmek/bilmek her daim çok sevindirici. Başarılar ^^


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:40.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net