IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   mIRC Scripting Hazır Kodlar (https://www.ircforumlari.net/mirc-scripting-hazir-kodlar/)
-   -   Debug Extrem Koruma Menüsü V1.0 (https://www.ircforumlari.net/mirc-scripting-hazir-kodlar/353626-debug-extrem-koruma-menusu-v10.html)

uFuK 08 Eylül 2010 02:48

Debug Extrem Koruma Menüsü V1.0
 
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Full Debug Extrem Koruma Menüsü:
Türkiyenin Bu Zamana Kadarki Hazırlanmış En Hızlı, En Fonksiyonel Koruma Menüsü.
Tam 22 Çeşit Koruma ve 3 adet sistem takip bölümü.


Küfür Koruması
Reklam Koruması
Cinsel Arayış Koruması
Telefon Koruması
Özel Mesaj Koruması
Karaliste Koruması
Uzun Harf Koruması
Uzun Yazı Koruması
Tekrar Koruması
Büyük Harf Koruması
Özel Notice Koruması
Action/Me Koruması
Join/Part Koruması
Kick Koruması
Clone Koruması
Ban Koruması
Deop Koruması
Guest Nick Koruması
Flood Koruması
Botnet/Proxy Koruması
Fullname Koruması
İdentd Koruması

Daha önce yapmış oldugum Full Hash Koruma Menüsü ve Full Debug Koruma Menüsünden Edinmiş Oldugum Tecrübelerle Hazırladığım Bu Koruma Sistemiyle Kendinizi Güvende Hissedebilirsiniz. Önceki Menülerdeki Kodlamalardaki Hatalar Düzeltildi ve Mynetin Global Kanalllarında Test Edildi.(Kaçak Ops'luk Yaparak:P)

Öne Çıkan Özellikleri:

Debug Sistemiyle Kodlandıgı İçin Oldukca Serii. Çünkü mIRC'e gelen verileri ham olarak işliyor. Ayrıca Menünün tüm korumalarındada veriyi txt'den değil HASH tablolardan çekmesiyle hızına hız katan bir özelliğe sahip. Debug & Hash bir arada kullanılmıştır. Event ve Txt yoktur.

Uyar ve At Seçeneği
: Birçok koruma menüsünde hazır olarak bulunmayan(Full Hash Koruma Menüsü dışında görmedim) Uzun Harf,Büyük Harf,Uzun Yazı,Flood ve Tekrar Korumalarında bulunan bir özellik.Kişiyi önce uyarır, kanalda aynı işlemi tekrar yaparsa otomatik olarak banlar.

Muaf Menüsü,Fullname ve İdentd Banlama: Muaf menüsüyle tüm korumalardan istediğiniz nickleri muaf tutabilirsiniz. Ayrıca Fullname ve İdentdlerede ban atarak kanalınızı olası saldırılara karşı koruma önemli alabilirsiniz.

PROXY,Clone ve BOTNET Saldırı Engelleme: Bu tür sorunlar genelde sunucu sahiplerinin çözmesi gereken sorunlardır. Ama söz konusu mynet olunca iş başa düşüyor:) Günümüzdeki proxy,botnet,clone gibi saldırı programlarıyla desteklenen saldırı türlerinin hemen hemen hepsinin ortak özelliği birden çok nicki aynı anda kanala sokmak,saldırmak ve çıkartmak. Özellikle Clone programlarının birçoğu kanala nickleri aynı anda sokar. Bu özellikle X saniyede Kanala X Nick girerse banlayabilirsiniz. Clone koruması ise kanala yazdıgınız limit'n üstünde clone girmesini engeller. Önceki nickleri atmaz kişinin belirttiğiniz sayıyı aşan clonelerini kanaldan banlar.

Online Takip ve İşlem
: Koruma menüsünün en dikkat çeken özelliklerinden biriside bu. (@)Op'ların en çok şikayet ettiği konulardan birtanesi bağlı bulundukları sunucuda birden fazla kanalda görevli olmaları ve bu kanallara sürekli giren nickleri ve yazılan yazıları takip etmekte güçlük çekmeleridir.

A.) Tek Pencere Tek Tık Kick: Bu özelliği aktif ettiğiniz anda Op(@)'ta oldugunuz tüm kanallardaki @,%,+ Prefixleri ve Muaf Menüsündeki Nickler Hariç Yazılan yazıları tek bir pencere üzerine toplar ve uygunsuz bir durum gördüğünüzde uygunsuzluga sebebiyet veren nicke çift tıkladıgınızda kanaldan kuralsızlık sebebiyle banlar.(Hangi kanalda yazmışsa o kanaldan banlar hepsinden değil)
B.) Tek Tık Karaliste: Bu özellikle opta oldugunuz tüm kanallara giren nickleri tek bir pencerede toplar ve üzerine çift tıkladıgınızda karalisteye alır.

C.) Ban Sebepleri: Birçok operator biz scriptinglerin wildcard dediği yıldızlı ban atarlar. *text* bazen o anki durum göz önüne alınarak atılan bu yıldızlı banlar aslında ban sebebi olmayan kelimeleride kapsar ve masum userler atılır :) Sizde acaba ben koruma menüsüne hangi yıldızlı banı eklemiştimde onu atmıştı diye kara kara düşünürsünüz çogu zamanda bulamazsınız. Bu menünün default olarak(Açılır kapanır değildir) özelliğinde bulunan bu uyarı sistemi sizin attıgınız banları hangi wildcardla attıgınızı ayrı bir window penceresinde size belirtir. Böylelikle neyi ne sebepten banladıgınızı daha net görürsünüz.

Tüm korumaları aynı anda açıp yine aynı anda hepsini kapatabilirsiniz...

Kanaldan Atma Sebeplerini Manuel Olarak Değiştirebilirsiniz...


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Kurulum
1.) Rar'ı scriptinizin ana dizinine çıkartın. (Bilmeyenler İçin Scriptinizi çalıştırın ve komut satırına //run $mircdir yazın)

2.) /load -rs fenomens/install.mrc komutunu yazın.


ÖNEMLİ: Add-on'u açtıgımda mIRC Kapanıyor diyenler. ufuk2.mrc'n içersindeki en üstte fenomens/mdx.dll olan dizini dll/mdx.dll (yada scriptinizdeki mdx.dll nerdeyse) olarak değiştiriniz.


Not: Güncellenmiştir.




Skills 09 Eylül 2010 00:41

Cevap: Debug Extrem Koruma Menüsü V1.0
 
Kapsamlı bi çalışma olmuş, emeğine sağlık.

RoyaLGoLf 09 Eylül 2010 01:02

Cevap: Debug Extrem Koruma Menüsü V1.0
 
emeğine saglık kardesim cok isime yaradı.

Heavenly 09 Eylül 2010 09:07

Cevap: Debug Extrem Koruma Menüsü V1.0
 
Çok kapsamlı ve güzel olmuş ellerine sağlık ama sarı ton yerine siyah , siyaz yazılar yerinede kırmızı yada gri kullansaydın çok daha güzel olurdu o renkleri ben değişebilirmiyim? yapılabiliyosa nasıl yaparım?

uFuK 09 Eylül 2010 19:03

Cevap: Debug Extrem Koruma Menüsü V1.0
 
Birkerede birisi şu yaptıgım renk seçimini beğensin o saatten sonra scripting'i bırakacağım. :)
-
mdx SetDialog $dname bgcolor $rgb(249,173,0)
mdx SetColor $dname %i textbg $rgb(249,173,0)
mdx SetColor $dname %i background $rgb(249,173,0)
-

Oraları değiştirirsen olur.


SeKeRCi 09 Eylül 2010 20:20

Cevap: Debug Extrem Koruma Menüsü V1.0
 
eline sağlık güzel calışma

uFuK 02 Aralık 2010 22:54

Cevap: Debug Extrem Koruma Menüsü V1.0
 
Konu gelen yogun link istekleri üzerine tekrar aktiftir. Mevcut add-on üzerinde ufak tefek değişikliklerle güncellemeler yapılmıştır.

Lütfen emeğe saygılı olalım indirip kullanıyorsak en azından bir teşekkür butonuna basalım. Bu inanın bana indirdiğiniz add-on'u yapmakta çektiğimiz emeğin, %100/1'i bile etmez.


----------

Bu arada Teşekkür butonu yanlış anlaşılmasın yoksa aldıgım hit puanlarının hiçbir önemi yok bunda. Bakmıyorum bile onlara.

Sadece yaptığım çalışmanın kullanım oranını ölçüp yeni çalışmalar/geliştirmeler/projeler için manevi destek alıyorum. Hepsi bundan ibaret yani.

SNOOPY 02 Aralık 2010 23:08

Cevap: Debug Extrem Koruma Menüsü V1.0
 
Yapılan her çalışma elbette karşılığını bulacak diye bir kaide yok ama yaptığınız çalışmaların ve harcadığınız emeklerinizin karşılığını bulmanızı dilerim.

Not: Dosyayı eke koydum. Boyutu sınırlara uyan dosyalarınızı eke koyarsanız linklerin ölmesi gibi bir durum olmaz.

DenperaS 03 Aralık 2010 07:17

Cevap: Debug Extrem Koruma Menüsü V1.0
 
bu ne böyle:) emeğine sağlık

amasyaLi 03 Aralık 2010 11:54

Cevap: Debug Extrem Koruma Menüsü V1.0
 
Teşekkürler emeğine sağlık, güzel çalışma


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:38.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net