IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   mIRC Scripting Sorunları (https://www.ircforumlari.net/mirc-scripting-sorunlari/)
-   -   Futbol (https://www.ircforumlari.net/mirc-scripting-sorunlari/212734-futbol.html)

Erdem 24 Mayıs 2009 12:17

Futbol
 
Merhaba. şöyle bir kod yapılabilirmi ? süperlig , almanya fransa ispanya , ingiltere ve italya liglerindeki maçları , puan durumlarını botun kanala yansıtması icin bir kod. Bu tarzda bir konu Difuzyon arkadasımız hash tablosunda yapmıştı sanırım. Bunu kanala belli komutlarla yansıtacak bir kod yapılabilirmi ? Simdiden tesekkürler.

Difuzyon 24 Mayıs 2009 23:33

Cevap: Futbol
 
Merhaba Shewa ,

Turkcell Süperlig ve Avrupa Futbol Liglerindeki puan durumları hakkında birer çalışma yapmıştım.Bunlar dialog ve picture window tarzında kişiye özel sunumda olmuştu.Şimdi bu bahsettiğin geniş kapsamlı çalışmayı bende bir ara düşünmüştüm ama fırsat bulup bir türlü bakamamıştım.

Bugün bir bakayım dedim sitelere fakat gerek bizim liglerimiz gerekse avrupadaki ligler bitmiş yada bitmek üzere...Şimdi bu çalışmayı düzenlesek de bilgilerin güncellemesi konusunda(fikstür,puan durumu,gol krallığı vs.) sezonun bitmesi nedeniyle verim alamayacağımızı düşünüyorum.

Benim düşüncem, yeni sezonda kapsamlı bir Spor botu tasarlamak.İnşallah yeni sezonda (birliktelik daim olursa) böylesi bir projeye katkıda bulunmak isterim.

İyi forumlar dilerim...

Erdem 25 Mayıs 2009 23:18

Cevap: Futbol
 
Caner , su ana kadarki paylastıgın konuların cok yardımı oldu , bunun icin tesekkürler , gercekten cok iyi işler yapıyorsun. Bu calısmalarının devamını dilerim. Dediklerine gelince haklısın , yeni sezonda böyle bir bot yapıldıgında bunu ilk alacak kisilerden olmak isterim. Sana basarılar dilerim..


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:39.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net