IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   mIRC Scripting Sorunları (https://www.ircforumlari.net/mirc-scripting-sorunlari/)
-   -   Mirci Belirledigim Nickler Kullansın (https://www.ircforumlari.net/mirc-scripting-sorunlari/32865-mirci-belirledigim-nickler-kullansin.html)

Teoman 19 Haziran 2007 16:04

Mirci Belirledigim Nickler Kullansın
 
Selam Arkadaşlar Dün Ben Yazmıştım Gerci Kuralları Okuduk Öyle Başlık Açamıyormuşuz..Neyse Sorum Şu:

Ben Bir Mirc Yapiyorum Ve O Mirci Sadece Oplarımın Kullanmasını İstiyorum Yani x,y,z Nicklerindeki Oplarim Kullansin.Biliyorum bazilari diyecekki Ya sende özel bir mırc yap o oplar kullansın başkasına vermesin veya başka bişiler..ben bir script verecem oplara ve o script sadece o ops nicklerine ait olarak acilsin ve işevlerini yerine getirebilsin. başkası kullandıgında script kendiliginden kapansin.. benzer olarak o scripti kullanan ops kanalına girmediginde kapaniyor gibi benzer şeyler gördüm ama istedigim benim anlattıgım sekilde.. umarım anlatabilmişimdir.. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

SaW 19 Haziran 2007 16:16

Yanıt: Mirci Belirledigim Nickler Kullansın
 
raw 1:*:{
if ($me != Nick1) && ($me != Nick2) && ($me != Nick3) && ($me != Nick4) && ($me != Nick5) {
.disconnect
.exit
}
}
Böyle basit bişeyle olayı çözebilirsin ama bence çok kullanışsız ve gereksiz böyle bir şey. Sonuç da sen olsun istiyosun..
Daha bir çok yolla yapılabilirdi bu. Bu kişi scripti açtığında kapatmaz, sunucuya bağlandığında kişinin nickini kontrol eder, eğer senin belirlediğin nicklerden herhangi birisi değilse kapanır. Ayrıca bu koruma scriptin kodlarından bu kodu silerek çok rahat aşılabilir.
Umarım işine yarar.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:10.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk