IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   mIRC Scripting Sorunları (https://www.ircforumlari.net/mirc-scripting-sorunlari/)
-   -   Mirc Script Görünümü (https://www.ircforumlari.net/mirc-scripting-sorunlari/344453-mirc-script-gorunumu.html)

MasteR06 16 Temmuz 2010 02:27

Mirc Script Görünümü
 
selamun aleyküm sevgili dostlarımız aslında sorun değil ama konuyu buraya açtım eger yanlış yerde ise moderatör arkadaşlar konuyu gerekli yere taşırlar diye düşünüyorum sevgili dostlarım ve mirc scripting işiyle uğraşan coder arkadaşlarım sizden bir konuda fikir almak istiyorum.bir mirc scriptim var MasteR ScripT adında fakat bu scriptimi sadece ben değil herkez kullansın istiyorum ve bir yapım aşamasına girdim.sormak istediğim araştırma yaptığımda bir çok görünüm var ahsap deseni vs gibi bir çok görünüm çoğu scriptte kullanılmış sizler nasıl bir yan üst kanal görünümlü script isterdiniz yani kullandığınız mirc script proğramında yan,üst,kanal resimleri,statüs,özel resimleri veya arka planları ne sekilde olursa hoşunuza giderdi.çok düşündüm ama birsey bulamadığım için siz değerli dostlarımın yardımına ihtiyac duyuyorum.ayrıca bir scriptte olmasını istediğiniz özellikler neler olmalıdır bunlarda önemli olduğu için siz değerli dostlarımın yorumlarınızı bekliyorum.onları dikkate alarak gerekli scriptti yapacağım.Herkeze Şimdiden Teşekkürlerimi iletir,İyi İFler Dilerim

xwerswoodx 16 Temmuz 2010 14:13

Cevap: Mirc Script Görünümü
 
ben sadeliğe her zaman önem veririrm :)

bøCek 16 Temmuz 2010 20:17

Cevap: Mirc Script Görünümü
 
Benim Sana Nacizane Fikrim. yan Ust Ekran dialogLar Ayni Renk tonunda Gozu Yormuyacak sekilde Yazı Stılleri Cins degil Normal sekilde olacak. Fazla Kasmadan Genel Olarak Kullanabilecek Popups eklentisi yaptigin vakit Herkez kullanir. Nacizane fikrim.

k0rhan 16 Temmuz 2010 20:55

Cevap: Mirc Script Görünümü
 
Merhaba, kendi şahsi fikrim şuan kendime ait kullandığım Scripte 'SADE' yeni çıkan Scriptlere bakıyorum kusura bakmayın ama Kelebek gibi bir çoğu ve özellik olarakta birbirinden farkı yok. Bu yapmak istediğin Script sanırım Operatör Script olacak bence sade kullanışlı birşey çıkartabilirsen ortaya çok daha hoş olacaktır. Şimdiden başarılar umarım istediğin, umduğun gibi birşey çıkar ortaya iyi IF'ler.

MasteR06 16 Temmuz 2010 21:24

Cevap: Mirc Script Görünümü
 
renk olarak seçeneğiniz gözü yormayacak dediğiniz nasıl bir renk mesela örnek verebilirmisiniz arkadaşlar beyaz gözü çok yorar mesela

bøCek 16 Temmuz 2010 22:25

Cevap: Mirc Script Görünümü
 
Benim Yeni Yaptiqim mIRC'ın Rengini soyleyim Turuncu :) Hem Gozu Yormaz Hemde Gorsellik acısından güzel.

k0rhan 16 Temmuz 2010 23:10

Cevap: Mirc Script Görünümü
 
Valla ben Scriptimde Siyah kullanıyorum rahatsız etmiyo ama kişiden kişiyede değişiyo tabi e zaten bu renkler ayarlanamıyor mu? kullanıcılar tarafından? yani pekte önemli değil sanırım o yüzden kişi kendine göre ayarlayabilir.

fener1907 17 Temmuz 2010 02:42

Cevap: Mirc Script Görünümü
 
tartışmasız sarı ve lacıvert başka renge gerek yok ;)


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:35.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net