IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   mIRC Scripting Tanıtımları (https://www.ircforumlari.net/mirc-scripting-tanitimlari/)
-   -   aBso ScRipT Download ! (https://www.ircforumlari.net/mirc-scripting-tanitimlari/149241-abso-script-download.html)

aBso 07 Ekim 2008 01:17

aBso ScRipT Download !
 
aBso Script Çıktı … Tarih 03.10.2008
aBso SCript içerisinde neler mevcut. Script Admin,Helper,IRCOP,Operatör, User Kullanicilari olarak tasarlanmiştir. Bunlarin Hepsine Geçiş Çok basitdir.
Admin Modu ve Özellikleri : Otomatik Oper Pass ve Nick Şifre Girici, Broken Pipe Korumasi, Clone Saldiri Korumasi, Nick İnce Yazma Özelligi, Client Exited Korumasi, Excess Flood Korumasi, CLone Uyarici, İp Şehir Ülke bulucu, Proxy Korumasi, Random Nick İdent Korumasi, Auto join Addonu, Away Addonu, 2 Çeşit Oyun, Özelden ve Kanaldan Seslenme Remotesi, Winamp Ne Dinliyorum Özelligi, PixeL Resim Addonu, Tüm Özelleri Kapatma Remotesi, Otomatik Nick İdentify Sistemi, Sunucudaki Tüm Noticeler Hakkinda Özel Rapor. Kimler ZLine Atti Kimler ZLine Açti Gibi. Op Deop Teşekkür Addonu, Whois Görme Sistemi, Uyarili ve Tekrarinda Kill Whois Sistemi, Client Exited Korumasi, Helper ve Operserv Full komutlar, Bad Nİck Korumasi, Ban Koruma Addonu, Memo Gönder Oku Sil Addonu, Services bot Oluştur Addonu, Kısa Yol tuşlari Sadece Admin, IRCOP Arkadaşlara Özel Yazilmiştir. Bu Sadece Admin Arkadaşlar için Gerekli Addon ve Kodlar
Helper Modu Özellikleri : Eğitim Bölümü, Bu bölümde Gerekli ögreneceklerinizi ögrenebilirsiniz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Proxy ve Random Koruma, Bad Nick Korumasi, Help Kanalina Join Part Korumasi, Helperler için Kısa Yol tuşlari En iyi Şekilde Tasarlanmiştir. Admin Modundaki Özelliklerin Bir kaçı daha ! Hepsini Yazmiyorum [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Operatör Modu Özellikleri : Bir Kanal Korumasi İçin Nelere Gerekli ise FULL Mevcutdur. Tek tek Yazarsam Sıgmaz Buraya [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
User Modu Özellikleri : Normal Rahat BAsit ve İstediginde Kullanacagi Özellikleri açabilicegi Kaliteli bir mIRC !
Script hakkında bu bilgiler yeterlidir. Scrİpti Kullanan Arkadaşlarin Yorumlarini Beklerim..
Script Hakkindaki tüm bİlgiler F12 Tuşunda Mevcuttur.
Resimler..
Giriş Resmi :
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kanal resmi .
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yapimci : absolut

Version : aBso
Hakkımda : İstanbul, Yaş 20, Adım : ( Naim )
Script Virüs Taramalar : ESET, Norton, Kaspersky, Awast

Download Linki : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

bøCek 07 Ekim 2008 18:41

Cevap: aBso ScRipT Download !
 
Script İniyor ama resimLeri gostermior Sitenizde virüs var Onlari temizlerseniz Resimleri gormus oLurlar..

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]koLay gelsin.

aBso 07 Ekim 2008 19:41

Cevap: aBso ScRipT Download !
 
Sitemizde Virüs yok. TRList.Gen.tR Toplistin Bir Acizligine yakalandi site. Toplisti sildim. Düzelicektir. Scripti indirip bakabilirler.

KaranLIK 07 Ekim 2008 20:06

Cevap: aBso ScRipT Download !
 
fena sayilmaz...

aBso 07 Ekim 2008 21:34

Cevap: aBso ScRipT Download !
 
Alıntı:

KaranLIK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 569267)
fena sayilmaz...

hım.. Görünüşe bakarak Fena sayılmaz dediniz sanırm.. Eğer öylese Görünüşe önem vermedim IRC için gerekli içerige Önem verdim.

eXtReMe` 08 Ekim 2008 02:14

Cevap: aBso ScRipT Download !
 
İçerik Olarakda görüntü olarakda çok güzel olmuş eline sağlık absolut :)

CtrL 08 Ekim 2008 13:35

Cevap: aBso ScRipT Download !
 
İçerik Olarak Güzel.Görüntüsüde Güzel Ama Kanallarda Arka Plan Resmi Olsa Dahada Süper Olur Bence.IRC'de Uzman Arkadaşlar Artık Scriptte İçerik Aramıyor Pek Fazla.Görüntüsüde Güzel Olması Gerekir.

Eline Saglık ;oki

aBso 08 Ekim 2008 19:03

Cevap: aBso ScRipT Download !
 
Kanallarda Arka Plan REsmi Düşündüm ama ki konuşurken bazı seyleri okumakta zorlaniliyor . He şu olabilirdi aslında sağ üst köşede güsel bir resim.. İçerik fazla oldugu için KB dan kısım biraz dedim ondan :D.. Yorum için saolun..

YaRGuCi 21 Nisan 2010 10:30

Cevap: aBso ScRipT Download !
 
abso ellerine yüregine saglık güzel calısmalar yapıyorsun yanlıs bilmiyorsam suan icin script yapmayı bırakmısın ama arkanda güzel seyler bırakmak bence daha güzel bana göre gercektende yapmıs oldugun mirc scriptler cok gözalıcı özeliklere sahip basarıların devamını dilerim kolay gelsin pasam

incubus 15 Mayıs 2010 22:24

Cevap: aBso ScRipT Download !
 
Tebrikler aBso, başarılarının devamını dilerim. Bir sene filan önceydi sanırım hangi sürüm tam bilemiyeceğim ama yükledim ve denedim görsel açıdan çok hoşuma gitmişti, fakat sizin sunucunuzdan başka bir sunucuya giriş yapılamıyordu, bilmiyorum bu versiyonda da öylemi? Eğer öyle değilse alternatif olarak indireceğim, saygılar. Başarılar.

Not: Evet kurdum hala öyleymiş :( Silmek zorunda kalıcam editlemek istemem, bu durumu düzeltirsen daha iyi olur diye düşünüyorum bir öneri ;)


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:25.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net