IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Mobil Hatlar (https://www.ircforumlari.net/mobil-hatlar/)
-   -   Telefon operatörlerinden Ukrayna'daki Türklere ücretsiz internet ve dakika (https://www.ircforumlari.net/mobil-hatlar/965544-telefon-operatorlerinden-ukraynadaki-turklere-ucretsiz-internet-ve-dakika.html)

aSk 25 Şubat 2022 16:10

Telefon operatörlerinden Ukrayna'daki Türklere ücretsiz internet ve dakika
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Rusya’nın Ukrayna’yı işgal etme girişiminin ardından ülkedeki Türk vatandaşları için telekomünikasyon şirketleri harekete geçti. Türk Telekom, Vodafone ve Turkcell’den peş peşe açıklama geldi.

Ukrayna ile Rusya arasındaki çatışmalar devam ederken Ukrayna’nın farklı bölgelerinde yüzlerce Türkiye vatandaşı havayollarının Rusya tarafından hasar alması nedeniyle mahsur kaldı. Türkiye Dışişleri Bakanlığı, bölgedeki Türk vatandaşlarına irtibat numaralarını paylaşarak ulaşmaya çalışırken üç büyük GSM operatörü de duyuru yaptı.

Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone, Ukrayna'daki Türklere ücretsiz konuşma, internet ve SMS sundu. Üç şirketin de açıklaması benzerken, Türk Telekom’un Twitter üzerinden yaptığı duyuru şu şekilde idi:

“Ukrayna’da bulunan müşterilerimizin acil iletişim ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla ücretsiz dakika, SMS ve internet tanımlanacaktır. Bu ülkede bulunan vatandaşlarımızın Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığının yönlendirmelerine uymalarını tavsiye ederiz.”
Vodafone ve Turkcell de şu anda Ukrayna'da bulunan kullanıcılara ücretsiz haklar verdi



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ukrayna’daki Türk vatandaşlarının ülkemize getirilmesine yönelik çalışmaların tamamlandığını söyledi. Ancak Çavuşoğlu, hava sahasının kapalı olması nedeniyle beklediklerini ifade etti. Vatandaşların Romanya, Polonya ve Moldova’ya kara yoluyla geçebilmesi halinde bu ülkelerin Türkiye vatandaşlarından vize, PCR testi ve aşı sertifikası istemeyeceğini de belirtti.

Alıntı

Dedecan61 25 Şubat 2022 16:14

Cevap: Telefon operatörlerinden Ukrayna'daki Türklere ücretsiz internet ve dakika
 
Hayırlı olsun ve haberler günceldir...


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:00.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net