IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Şubat 2015, 18:29   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
SimCity Türkçe Dil Seçeneği İle Artık Mobil'de!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Açıkcası benim çok merak ettiğim konumlardan "belediye başkanlığının" bir nevi simulasyon hali olan ve SimCity EA tarafından yayınlanan, fakat Sims kadar olmasa da hatrı sayılır bir oyuncu kitlesine sahip bir oyun: SimCity Buildit. Şehir kurma oyunu diyebileceğimiz bir tarzda olan SimCity'de sadece şehir kurmakla kalmayıp onu geliştirmemiz ve gözetmemiz gerekiyor. Halkın geceleri rahatça gezmesi için ışıklandırmaları, faydalanabilecekleri birçok alanı, AVM'ler (!) gibi ihtiyaçlarını karşılamanız, bir yangın ya da doğal afet durumunda hemen yardıma yetişmeniz gerekli. Verginizi de iyi ayarlayarak gelirinizi iyi seviyede tutmanız da gerekli eğer hızlı gelişen ve iyi hizmet veren bir şehir olmak için. Aynı zamanda güzel mekanların fazlalığı şehrinize gelecek turizmi de arttıracaktır.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kıssadan hisse bildiğiniz şehir yönetme oyunu olan SimCity PC ortamında çok seviliyordu (Şahsen ben de bunu ve benzeri oyunlarını çok severim.) EA bu durumdan yararlanmak istiyor olacak ki iOS ve Android için SimCity'i yayınlayarak mobil ortamda da nimetlerinden faydalanmak istiyor. "E ücretsiz bir oyunda nasıl yararlanacak?" diye soracak olursanız eğer tabiki oyun için satın alma yöntemi ile. Birçok mobil çoklu oyuncu oyunlarında kullanılan bu yöntem artık bir nebi tam anlamıyla ticari zeka ürünü. Ya oyunu indirip dema gibi bir yere gelince sizden oyuna devam edebilmeniz için bir miktar para istenilen, ya da hiçbir sınırı olmasa da diğer oyunculara üstünlük sağlamak, çok zor ihtimalle geçebilecek yeri/bölümü geçebilmek için almaya zorlandığınız paketlerle sizden "Amaan 2-3 lira, ne olacak canım." diye diye belki de şirketlerin milyonları götürmesini sağlayan bir sistem.

İşte bu sistem SimCity BulildIt'de de mevcut. 2-3 lira gibi bir ücretten 200 lira gibi ücretlere kadar çıkabilen değişik ödeme seçenekleriyle karşımıza çıkan SimCity'yi de ben de şimdi indirerek deneyeceğim. Bakalım bizi nerelerde bu ücretleri vermeye zorlayacak, ya da ödemeden de oynamak mümkün mü anlayacağız.

Ayrıca oyunun Türkçe olduğunu belirtmek gerek. Bu da oynanışı ilk defa oynayacaklar için kolaylaştıracaktır. Oyunun Türkçe olması da zaten çok güzel bir durum değil mi?



Kaynak: Webtekno

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
artık, dil, mobilde, seçeneği, simcity, tÜrkÇe, yle


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
lightIRC ile Flash IRC Applet. (Türkçe Dil Seceneği ile) equinoxan lightIRC 44 06 Mayıs 2016 02:54
Mobil GTA Vice City'i Türkçe yapın! Zen Oyun Dünyasından Son Haberler 0 06 Ocak 2013 20:28
Windows Phone'lu modeller, artık ABD'deki mobil internet trafiğinin %1! Soner Cep Telefonu İşletim Sistemi 0 08 Mayıs 2012 18:18
Hotbird Uydusunda Türkçe Dil Seçeneği Olan Kanallar PauL Uydu Dünyası 0 21 Kasım 2011 18:26