IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Şubat 2015, 22:38   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Pudding Monsters (İnceleme)




Mobil platformların en eğlenceli bulmaca oyunlarından Cut the Rope'u hatırlıyor musunuz? Şirin yeşil yaratığı ile telefonlarımıza, tabletlerimize yaklaşık iki sene önce mükemmel bir giriş yapan Zeptolab, Cut the Rope'un (ve Experiments'in) zekice bulmacaları, zengin içeriği, göz alıcı tatlılıkta grafikleri ile bizleri uzun süre mobil cihazlarımızın başından kaldırmamıştı. Yapımcının yeni oyunu Pudding Monsters'da yapımcı eski oyunlarında başarı ile uyguladıkları her şeyi kullanmaya çalışmış. Ama bulmacalardaki zeka parçacıkları eskisi kadar parlak değil ve yapımcının kalite çizgisinde bir düşüş var.

Pudding Monsters, ilk yayımlandığı haliyle 75 bölümden oluşuyor. Her bir bölüm kare şeklinde bloklara ayrılmış ve bu bloklarda rastgele biçimde dağılmış jöle kıvamında tatlı yaratıklar bulunuyor. Bu küçük yaratıkları sağa, sola kaydırmak onların hareket etmesini sağlıyor ve bu yaratıklar diğer bir yaratığa veya blokların üzerindeki cisimlere çarpana kadar durmuyorlar. Amacınız ise bütün yaratıklar birbirleriyle birleşene kadar onları hareket ettirmek ve bu sayede büyük bir jöle canavarı elde etmek.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Pudingden canavarlar ancak bu kadar sevimli olabilirler.


Oyun beş dakikalık boş vakitlerinizde oynayabileceğiniz basit bir mantık üzerinden çalışıyor. Anlaşılması ve uzmanlaşılması oldukça basit. Yaratıklarınızı bloklar üzerinde kaydırın, engellere çarptırarak hareketlerinizi planlayın ve yaratıkların alanın dışına çıkmalarını engelleyin ki bölüme yeniden başlamak zorunda kalmayın. Zeptolab, tıpkı Cut the Rope'daki gibi oyuncu oyunda ilerledikçe yeni cihazlar, yeni yaratık çeşitleri ile oyunu farklılaştırıyor. Işınlanmanızı sağlayan bloklar, yeşil yaratıklar, psişik yaratıklar içeriği zenginleştiriyorlar. Yeşil yaratıklar geçtikleri yerde bıraktıkları yeşil bir sıvı ile diğer yaratıkların kaymalarını engelliyor; psişik yaratıklar ise beraber hareket ediyorlar, birini hareket ettirdiğinizde diğeri de aynı yönde harekete geçiyor. Bu içeriklere ise eksik olmuş diyeceğim çünkü oyun süresinin kısalığı ve oyunun basitliği yüzünden bütün bunların tadını çıkartamadan oyunu bitirebiliyorsunuz.



Kaynak:Trgamer

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
monsters, pudding, İnceleme


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Brownie Pudding AngeL Tatlılar 0 15 Ocak 2015 01:28
İstila - Monsters Ein Sinema Dünyası 1 17 Mayıs 2011 21:55