IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Şubat 2015, 23:03   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Immortals Mobil Amerikan Güreş Oyunu





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Amerikan Güreşi ; Gençlik zamanlarımda iyi hatırlıyorum bundan 7-10 yıl önce Flash tv nin efsanevi yayını olan Amerikan güreşi vardı.İlk çıktığı zamanlarda sabırsızlıkla bekliyorduk ne zaman dövüşücekler diye.Çok iyi hatırlıyorum ozamanlar arkadaşlarımızla dövüş sahnelerinin gerçek mi yalan mı olduğunu hep birbirimize ispatlamaya çalışıp tartışıyorduk.Benim savunduğum şeyse her zaman yalan olduğu ve kurgudan ibaret olduğuydu.

Tabi ki ilerleyen zamanlarda benim savunduğumun gerçek olduğunu anlamış olduk.Görsel açıdan bize sadece dövüş’ten ibaret olan bir görsel show olduğunu anladığımızda bu güreşin büyüsü kaybolmuş olacak ki bizler gibi diğer severlerinde gün geçtikçe bu spora olan ilgisi azaldı.Ancak açıkca söylemeliyim bu spor dalının ilk ülkemize geldiğinde ağzımız açık izliyorduk.Hey gidi günler hey !

Neyse Konumuzdan Çıktık sanırım gelelim Oyunumuza !

İmmortals oyununda söylemeliyim ki malesef vasat durumda ! ;

her ne kadar görsel açıdan bizi etkilemiş olsada oyunun kontrolleri karakterlerin yetenekleri oyunun mantığı açısında malesef pek iç açıcı değil.İsterdik ki başladığımız’da karakterleri kendimiz seçebilelim ve bu karakterler üzerinden güçlendirme işlemi yapalım.Ancak malesef bu şekilde işlemiyor.Oyuna başladığımız da pek’de işimize yaramayan ve bize oyunu oynarken keyiflendiremeyecek karakterler alıyoruz.Tabi ki ilerleyen aşamada farklı karakterler alabilmekteyiz ancak bu zaman diliminde sıkılmaya başlıyoruz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Kontroller

Karakterimizi kontrol etmek gerçekten çok zor.İleri yada geri gitmemizi sağlayacak bir buton yok.Yumruk tekme atmamızı gerektirecek’de bulunmuyor.Dokunmatik üzerinden bu işlemleri sağlıyoruz ve bize hareket esnekliği açısından problem yaratmakta.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Özel Yetenekler


Karakterimiz damage yedikçe ve attıkça sol alt bölümde özel yeteneğimizin aktif olması için kutucuklar dolmaya başlıyor.Bu kutucukların sonunda oynadığımız karakterin yeteneğine göre yüksek damage vurmaya yarayan bölüm aktif oluyor ancak damage’in şiddetini ayarlamak içinde farklı komutlara uymanız gerekmekte.En saçma gördüğüm yanlardan biriside burası oluyor.Sizcede gereksiz değil mi ? Karakterimin özel yeteneğini kullanıyorum ve özel yetenekte’de maksimum damageyi vurmak için farklı uğraşlara girmek zorunda kalıyorum.Neden se bana gereksiz gibi geldi. Ancak bu kadarla yeterli kalmıyor özel yetenek bölümü 3 kademeden oluşmakta.3 Kademe dolduğundaysa oyun içerisinde ki 3 karakterimizle bir olup en yüksek damage ( ölüm vuruşu ) yapılmakta.

Ön Görüş

Oyun içerisinde 3 ana karakter seçerek oynama işlemi sağlanıyor.Bölümden bölüme bu 3 ana karakterimiz değişe biliyor.Ancak oyun içerisinde dövüşlerden kazandığımız paralarla aldığımız karakterler değişmemekte.Oynana bilir bir oyun olduğunu pek söyleyemeyeceğim.



Kaynak: Sonlvl

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
amerikan, güreş, immortals, mobil, oyunu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
BioShock Oyunu Mobil İçin Ateş Pahası AftieL Uygulamalar 0 06 Eylül 2014 01:33
Yeni Tony Hawk Oyunu Mobil Platformlara Özel Olarak Çıkacak RaMSeS Oyun Dünyasından Son Haberler 0 28 Şubat 2014 01:58
Profesyonel Güreş (Amerikan Güreşi) Nedir? Zen Diğer Spor Branşları 0 13 Şubat 2013 13:34
Güreş Nedir? Güreş Hakkında Bilinmeyenler Zen Diğer Spor Branşları 0 13 Şubat 2013 13:33
Güreş Sporu Ve Güreşin Tarihçesi -Türk Tarihinde Güreşin Önemi. - Güreş Görüntüleri. Sevda Diğer Spor Branşları 0 03 Ocak 2012 02:44