IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Mobil Oyunlar (https://www.ircforumlari.net/mobil-oyunlar/)
-   -   Seabeard Mobil Oyun İnceleme (https://www.ircforumlari.net/mobil-oyunlar/678970-seabeard-mobil-oyun-inceleme.html)

BoreasS 06 Şubat 2015 23:47

Seabeard Mobil Oyun İnceleme
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bugün Sizlere Güzel Bir Oyun tanıtacağız.Görsel giydirmeler olarak başarı notlar alan bu oyunda hem oynanabilirlik hemde oyun içi mantık açısından etkileyici olduğunu belirtelim.Oyun Görev usulu gitmekte. Yani Görevi al ve gerçekleştirmek için verilen talimatları uygula.Ancak malesef türkçe dil desteği yok bu konuda kullanıcılar pek sıcak kanlı olmaya bilirler ; fakat görevlerin yapılması için karakterler işaretlenmiş durumda ve ne yapabileceğinizi anlamaktasınız.

Herşeyin Başlangıcı ;

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Oyuna ilk başladığımızda görevimizi bu tombul amca adını taktığım kişiden alıyoruz ve bizi bi yerden bi yere yönlendiriyoruz 1-2 metaryel toplayıp geri dönüyoruz ve görevimizi yapmış oluyoruz.Tabi bu iş sonucunda para ve xp kazanıyoruz hadi hayırlısı :)

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bu görevi yaptıktan sonra tombul amcamız emektar oluyor ve bizi farklı küçük mantarcıklarımıza gönderiyor. Oradanda aynı görevleri el altına alarak görevimizi yapmaya devam ediyoruz bakalım edelim nasıl bizi neler bekliyor ;

Görevlerimizi yaptık ve artk özgür Bir çocuğuz bundan sonraki durumlarda oyun içerisinde sol tarafımızda görev çubuğu var olmakta ve yapacağımız görevler burada yazıyor. Bu işlemleri gerçekleştirerek oyundan xp ler kazanıyoruz ve farklı haritalar açmamızı yarıyor. Ancak bu kadarlada kalmıyor görevlerden sonra karakterimiz daha da büyüyüp farklı giysiler almaya başlıyoruz. Eğlenceli geçeceği benzeyen bu oyunda sizlerinde oynamasını tavsiye ederek apple store ,android market ve windows platformlarda bekleniyorsunuz.


Kaynak:Sonlvl


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:55.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net