IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Mobil Oyunlar (https://www.ircforumlari.net/mobil-oyunlar/)
-   -   Kısa Süreliğine Ücretsiz Android Uygulamaları (https://www.ircforumlari.net/mobil-oyunlar/804194-kisa-sureligine-ucretsiz-android-uygulamalari.html)

Swat 16 Ekim 2018 09:49

Kısa Süreliğine Ücretsiz Android Uygulamaları
 
Kısa Süreliğine Ücretsiz Android Uygulamaları derlemesi ile karşınızdayız. Bakalım bu hafta Google Play Store’da bulunan rastgele seçilmiş ücretli uygulamalardan hangileri, sınırlı bir süre için ücretsiz indirilebilir hale getirilmiş.

Kısa Süreliğine Ücretsiz Android Uygulamaları – 10 Ekim
Sınırlı bir süre için ücretsiz indirilmeye sunulan Android uygulamalarını sizler için sıraladık. Şunu hatırlatmadan geçmeyelim, siz bu yazıyı okurken dahi listedeki uygulamaların tekrar ücretli olma ihtimali var. Bu yüzden indirmek istediğiniz uygulama için acele etseniz iyi olur.

Private Browser Pro
Kişisel bilgilerinizi rahatlıkla saklayabileceğiniz bir internet tarayıcısı olan Incognito, uygulamasında bulunan özel dolaşma modu sayesinde, tarayıcısı üzerinden gezdiğiniz sayfaları sadece siz görebileceksiniz.

Böylece, hem internet tarayıcısını ilk defa kullanıyor gibi oluyoruz, hem de kullandıktan sonra arkamızda hiç bir iz bırakmamış oluyoruz. Eğer sizden başkası bu internet tarayıcısına girmek isterse de uygulama aşağıdaki belirttiğimiz bilgileri hatırlamıyor;

-Ziyaret ettiğimiz sayfalar

-Arama geçmişi

-Otomatik doldurma bilgileri

-Çerezler (cookie)

-ve bilgisayarımızda hali hazırda saklanan tüm diğer bilgiler

Google Play Store üzerinde 13 TL‘lik bir fiyat etiketine sahip olan uygulama 5 gün boyunca tamamen ücretsiz hale getirildiğini belirtelim. Eğer böyle bir internet tarayıcısına ihtiyacınız varsa, elinizi çabuk tutmanızda fayda var.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:02.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net