IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Mobil Oyunlar (https://www.ircforumlari.net/mobil-oyunlar/)
-   -   Ghostbusters World AR Android ve iOS için geliyor! (https://www.ircforumlari.net/mobil-oyunlar/804205-ghostbusters-world-ar-android-ve-ios-icin-geliyor.html)

Swat 16 Ekim 2018 10:09

Ghostbusters World AR Android ve iOS için geliyor!
 
Sony bu yıl sonunda Ghostbusters World AR mobil oyununu piyasaya süreceğini duyurdu. Yalnız oyunun Android ve iOS platformlarına ne zaman geleceğini belirtmedi.

Ghostbusters World AR’nin oynanışı
Ghostbusters World oyunu, oyuncuları sanal bir dünyaya sokmak için arttırılmış gerçeklik (AR) ve Maps teknolojilerini kullanıyor.

Oyunda karakterinizi hayali etkisizleştirme ve tuzağa düşürme teknolojileriyle donatıyorsunuz ve hayaletleri yakalamaya başlıyorsunuz. Oyuncular Ghostbusters World oyununda ayrıca Stay Puft Marshmallow Man’i ve diğer güçlü hayaletleri devirmek için ekipler oluşturabiliyor.

Ghostbusters World Ar oyunu oyunculara, sevilen ve bilinen klasik karakterlerle beraber orijinal bir hikaye sunuyor. Oyunun PvP modu sayesinde oyuncular bir hayalet ekibi oluşturabiliyor ve dünyada bulunan diğer Ghostbusters’lar la yüzleşebiliyor. Apple Store‘dan edinilen bilgiye göre oyun 22 Ekim tarihinde kullanıcıların beğenisine sunulacak


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:05.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net