IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Moda Trendleri (https://www.ircforumlari.net/moda-trendleri/)
-   -   lhamını Nazım Hikmet’ten Alan Koleksiyon (https://www.ircforumlari.net/moda-trendleri/702217-lhamini-nazim-hikmet-ten-alan-koleksiyon.html)

Hesna 04 Ekim 2015 08:53

lhamını Nazım Hikmet’ten Alan Koleksiyon
 
Aslı Filinta’nın 2015 Sonbahar/Kış koleksiyonu Nazım Hikmet’in "Yaşamaya Dair" şiirinin izlerini taşıyor. Koleksiyonunda, zamansız ve benzersiz tasarımlarda şiire atıfta bulunan farklı detayları; beyaz gömlekleri, mavi kadifeleri ve zeytin dallarını görmek mümkün. Fazıl Say’ın müzikleri ve Genco Erkal’ın seslendirmesi ile bu şiiri keşfettiğini ve etkilerini koleksiyona yansıttığını belirten Filinta, kadife kafes şeklinde şeritlere ve dantel elbiselere, renk olarak ise ekru, yeşil, lacivert ve turkuazlara yer veriyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kadife kafesler bir yandan Nazım Hikmet ile hapiste olmayı temsil ederken, “kolların bağlı arkadan” sözleri ise önden çapraz arkada bağlanan eklentili siyah uzun kabana aktarılmış. Koleksiyon için hazırlanan filmin yönetmeni İdil Ergun, "Yaşamaya Dair" koleksiyon filmini, karanlığın içinde hapsolmuş birinin uyanıp, karşılaştığı engellerin üstesinden, yaşama duyduğu bağlılıkla gelmesini ve hedefine aşama aşama deri değiştirerek ilerlemesini konu edinen bir yolculuk hikâyesi olarak anlatıyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

vogue


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:21.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net