IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Moda Trendleri (https://www.ircforumlari.net/moda-trendleri/)
-   -   Vücut tipine göre bikini seçimi (https://www.ircforumlari.net/moda-trendleri/800049-vucut-tipine-gore-bikini-secimi.html)

Sanem 02 Ağustos 2018 13:00

Vücut tipine göre bikini seçimi
 
Soğuk kış aylarından sonra yaz mevsimi hoş geldi! Yaz aylarına girdiğimiz bu günlerde, eminim hepiniz tatil planları yapmaya başladınız bile. Peki, ya kilolar? Uzun, stresli diyet günlerinden olumsuz mu sonuç aldınız? Üzülmenize hiç gerek yok, o zaman siz de vücut tipinize göre bir bikini tercih edersiniz. Bu şekilde kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Tatilinizi de kendinize zehir etmemiş olursunuz.




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]





Büyük kalçalara ve iri popoya sahip kadınların bütün ilgiyi göğüslere çekmesi gerekmektedir. Bunu nasıl mı yapacaksınız? İşte şöyle; bikininizin üstünü açık renk, alt kısmını ise koyu renk tercih etmelisiniz. Çünkü açık renk bikini üstü göğüslerinizi iri gösterirken, altına seçtiğiniz koyu renkli bikini altı kalçalarınızı olduğundan daha küçük gösterecektir. Bu şekilde vücudunuz orantılı görünecektir. İri popoya sahip hanımların, ipli ve desenli bikini tercih etmemesi gerekir.
Fazla kilo alıp vermeden dolayı oluşan düşük ve sarkık göbekli hanımların ise gene koyu renkli ve kapalı modelleri tercih etmesi gerekiyor. Göbeklerinin ön plana çıkmasından hoşlanmayan hanımlar, kesinlikle üçgen bikini giyme konusunda ısrarcı olmamalılardır. Midesi geniş kadınların, şortlu bikini modellerinden ya da desensiz mayo modellerinden birini tercih etmesi gerekmektedir.




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Göğüslerinin büyüklüğünden şikayetçi olan hanımlar ise omuzdan bağlamalı ya da boyundan bağlamalı, balenli modelleri tercih etmelidirler. Bikini bedeninizi çok iyi bilmeniz gerekir, eğer üzerinize küçük gelen bikinileri giymekte ısrarcı olursanız; bikininizin yanlarından fışkıran etlere razı olmanız gerekebilir. İri göğüslü kadınların bikini seçerken gene desenli ya da çiçekli modellerden kaçınması gerekmektedir.
Kilo problemim yok, aksine küçük göğüslerimden şikayetçiyim diyorsanız; aslında siz bütün bikini modellerini giyebilecek kadınlar arasında yer alıyorsunuz. Şanslısınız! Siz, kilolarından şikayetçi olan kadınların tam tersine, desenli veya iri çiçekli modelleri tercih edebilirsiniz. Göğüslerinizin çok küçük olduğundan şikayet ediyorsanız eğer; içi dolgulu ya da süngerli modelleri tercih edebilirsiniz.
Vücut tipine göre bikini seçimi hakkında bilgi sahibi oldunuz.





alıntı


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:37.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net