IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Moda Trendleri (https://www.ircforumlari.net/moda-trendleri/)
-   -   Asla Yapılmaması Gereken Stil Hataları! (https://www.ircforumlari.net/moda-trendleri/801330-asla-yapilmamasi-gereken-stil-hatalari.html)

Sanem 27 Ağustos 2018 13:59

Asla Yapılmaması Gereken Stil Hataları!
 
Asla Yapılmaması Gereken Stil Hataları!

YAPILMAMASI GEREKEN STİL HATALARI NELERDİR?




Sadece modaya uygun giyinmek yeterli değildir.Bazen yapılan bazı hatalar modaya uygun giyinirken bile eleştirilere maruz bırakabilir.Yapılmaması gereken bu hataların bazılarını bu yazıda bulabilirsiniz.
Bir kadını şık ve stil sahibi gösteren detaylar olduğu gibi şıklığını yok edecek önemli hatalar da vardır. Örneğin;aşırı abartılı olan kaba tarzda aksesuarlar bir anda eleştirilerle karşı karşıya bırakabiliyor. Kıyafetleri öne çıkartmak isterken onları gölgede bırakacak aksesuar seçiminden kesinlikle uzak durulmalıdır. Çünkü her şeyin fazlası zarar ve bu kullandığınız aksesuarlar için de geçerlidir.
Dekolte aslında her kadına yakışıyor. Kadını daha şık ve gizemli göstermenin yanında öz güvenini de epeyce pekiştiriyor. Dekolteyi abarttığınız seçimlerde de şık görüntünüz bir anda yok oluveriyor.
Renk uyumu veya uyumsuzluğu da yapılan başlıca hatalar arasında gelmektedir. Tek renk giyinmek kıyafetin içinde bazen boğarken, birbirinden zıt renkler ise şık görünmenize engel olabilir.
Yapılan en büyük ve önemli hatalardan birisi ise iç çamaşırı seçimi konusunda bazı yanlış kararlar vermektir. Açık renkli olan bluzların içerisine genellikle giyilen beyaz sütyenlerin yerine,ten rengi sütyen seçmek çok daha doğru bir karardır. Pantolon tercihi ise dar kalıplardan olduğu takdirde ise iç çamaşırın belli olmamasına özen gösterilmesi gereklidir.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]




alıntı


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:15.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net