IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Moda Trendleri (https://www.ircforumlari.net/moda-trendleri/)
-   -   IAMNOTBASIC trikolar (https://www.ircforumlari.net/moda-trendleri/806116-iamnotbasic-trikolar.html)

Beatrice 12 Kasım 2018 08:54

IAMNOTBASIC trikolar
 
Soğuk kış ayları geliyor. Neyse ki, bu kış üşümemek için kalın giyinmemiz ya da stilimizden ödün vermemiz gerekmiyor. Çünkü birbirinden şık kaşmir ve pamuk trikolar, bu sezonun en popüler parçaları arasında yerlerini aldı!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Triko söz konusu olduğunda, stilimize uygun, özgün ve rahat parçalar, farklı modeller arasından ön plana çıkıyor. Gardırobumuzun kilit parçalarından olan trikoların hem sıcak tutması hem de hafif ve ince yapıda olması ise, kışı rahat geçirmemiz için oldukça önemli.

Duyarlı moda markası IAMNOTBASIC Uplifers Wellness Shop’ta
IAMNOTBASIC’in tasarladığı birbirinden şık trikolar bu kış hayat kurtaracak! Hem sıcak tutan, hem de hafif oluşuyla rahat hissettiren trikolar, V yaka ve asimetrik detaylar içeriyor. Kaşmir sayesinde yumuşacık hissettiren trikolar, ayn zamanda ferah hissettiriyor. Kalın kazakların içinde bunalmaktansa bol katmanlı kombinler yapabilir, ceket ya da gömleklerle tamamlayabilirsiniz.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

IAMNOTBASIC trikoları pembe, kırmızı, siyah ve lacivert olmak üzere 4 farklı renk seçeneğiyle Uplifers Wellness Shop’taki yerini aldı. Modern ve sade tasarımlarıyla stilinize yeni bir soluk getirecek olan IAMNOTBASIC trikoları giydiğinizde içiniz de rahat edecek; çünkü bu tasarımlar hem çevreye hem de tekstil çalışanlarına özen gösteriyor.

“Duyarlı moda markası” sloganıyla yola çıkan IAMNOTBASIC, kaliteli ve ulaşılabilir ürünleriyle beğeni topluyor. Tasarımlarda iyi pamuk, keten, modal, lyocell gibi doğaya saygılı kumaşlara ağırlık veriliyor ve elde edilen gelirlerin yüzde 1’i vakıflara bağışlanıyor.




Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:39.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk