IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Nisan 2012, 12:52   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Motorola'nın kurumsal "tableti" Türkiye'de!




Motorola Solutions kurumsal kullanıcılara yönelik Android tabanlı ilk tableti ET1’i Türkiye’de piyasaya sundu.

Kamu ve kurumsal şirketlere yönelik kritik haberleşme çözümleri alanının önde gelen sağlayıcılarından Motorola Solutions (NYSE: MSI) çok sayıda dikey pazarlardaki kurumsal kullanıcılar için geliştirdiği ilk tablet bilgisayar ürünü olan ET1’in Türkiye’de satışa sunulduğunu açıkladı. Motorola ET1, tabletlerin tüketici pazarında alışılagelen kullanışlılığı ve popüler diğer kullanıcı deneyimleri ile dayanıklılık, tercihe göre barkod ve manyetik kart okuyucu, çalışırken çıkarılıp-takılabilen (hot-swappable) pil paketleri ve güvenli sistem yazılımı gibi gerçek kurumsal sınıf cihazlarda olması gereken özellikleri bir araya getiriyor. ET1 tabletin yanı sıra, çok yuvalı ve güvenli şarj istasyonu gibi endüstri açısından büyük önem taşıyan ürünler de piyasaya sürülen aksesuarlar arasında yer alıyor.

Gün boyu kullanım için tasarlanmış ve Wi-Fi destekli olan ET1 tablet, şifre korumalı olduğundan her kullanıcı için yetki ve sorumluluk düzeyine uygun biçimde kolayca konfigüre edilerek kullanılabiliyor. Sisteme giriş bilgisine bağlı olarak izin verilmiş uygulamaların kullanımını kontrol ve takip edebilen yöneticiler, böylelikle iş saatlerindeki verimliği garanti altına alıyor.

Motorola Solutions Ülke Müdürü Bora Gürçay konu hakkında yaptığı açıklamada görüşlerini şu sözlerle dile getirdi: “Motorola ET1 başta perakende, lojistik, tedarik zinciri ve sağlık olmak üzere çok çeşitli sektörde faaliyet gösteren kurumların ihtiyaç duyduğu özellikleri karşılayan cazip bir paketle geliyor. ET1 tablet kurumsal kullanıcılara dayanıklılık, güvenlik ve cihaz yönetimi gibi bu özelliklerin yanı sıra tüketiciye yönelik tabletlerden aşina oldukları zengin bir deneyim de sunuyor.” dedi.

ET1’in Öne Çıkan Özellikleri

• Perakendeciler Motorola’nın geniş partner ve bağımsız yazılımcı ağı tarafından geliştirilen çok çeşitli uygulamayı sorunsuz ve güvenli biçimde çalıştırabiliyor. Bunlar arasında satış yardımı, Mobil POS (mPOS), elektronik yönetici kontrol paneli, planogram yönetimi ve uyumluluk ürün bulma gibi uygulamalar da yer alıyor.

• Android işletim sisteminin kurumsal kullanım için geliştirilmiş bir versiyonu üzerinde çalışan ET1 tablet, çok sayıda çalışan tarafından 7 gün 24 saat kullanılabilecek şekilde tasarlandı.

• Motorola’nın yeni bir HTML5 uygulama geliştirme çerçevesi olan RhoElements gibi kurumsal segmente yönelik yazılım modülleri tarafından desteklenen iş dünyası, artık hızlı ve hesaplı kurumsal uygulamalar geliştirerek bu uygulamaları hem geleneksel Windows Embedded Handheld™ hem de Android tabanlı Motorola cihazlarında konuşlandırarak tutarlı kullanıcı deneyimi olanağına kavuşuyor.

• Motorola ET1’de, ----- ve resim içeren kullanıcıya yönelik uygulamalar için tasarlanmış 7 inçlik dayanıklı Gorilla Glass™ renkli ekran yer alıyor. Ayrıca ekranın çevresi perakendecinin markası ile uyumlu biçimde özelleştirilebiliyor.

• Motorola ET1’in kurumsal pazara yönelik aksesuar ve özellikleri arasında şunlar da yer alıyor:
o Çalışma ortamında meydana gelebilecek çarpma ve düşmelere dayanıklı tasarım
o Seçimlik entegre barkod ve manyetik kart okuyucu
o Ana pil çıkarıldığında RAM’deki veriyi 15 dakika kadar koruyan bellek destek bataryası sayesinde, çalışırken çıkarılıp-takılabilen (hot-swappable) pil paketleri
o Tek ve çok yuvalı tablet ve batarya şarj üniteleri
o Ön ve arka yüz kameraları
o Bluetooth üzerinden el tipi barkod okuyucu, mobil ödeme okuyucu ve yazıcıları bağlama olanağı
o Rahat taşıma için seçimlik bilek askısı

• ET1 tablet, Motorola’nın dahili ve harici bileşenlerin normal ve zorlu kullanımın yanı sıra kaza sonucu gördüğü zararı da kapsayan ve böylelikle öngörülmedik onarım masraflarını ciddi ölçüde aşağı çeken “Geniş Kapsam ile En Başından Servis ve Garanti” programı çerçevesinde piyasaya sunuluyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kurumsal, motorolanın, tableti, türkiyede


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Motorola'nın kurumsal "tableti" Türkiye'de! Deep Bilim Dünyasından Son Haberler 0 26 Mart 2012 18:44