IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Motorsiklet ve ATV (https://www.ircforumlari.net/motorsiklet-ve-atv/)
-   -   BMW Concept C (https://www.ircforumlari.net/motorsiklet-ve-atv/484593-bmw-concept-c.html)

Liaaa 25 Mayıs 2012 02:57

BMW Concept C
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Modern hayatın kalbi şehirlerde atıyor. Sabah spor , öğlen arası ufak tefek işler,akşam arkadaşlarla yemek.... Hepimiz şehir yaşamına uyum sağlamak adına esnek ve mobil olmak istiyoruz.

İki tekerlekli araçlar, yarının mobil dünyasında önemli bir rol oynayacaktır. Bunun nedeni, geleceğin ihtiyaçlarının son derece açık olmasıdır; günlük kullanıma elverişlilik ve optimum işlevsellik. Ve tabii ki sürdürülebilirlik, verimlilik ve ekoloji de yine önemli unsurlar arasındadır.

Dolayısıyla motorlu iki tekerlekli araçların temel avantajları bellidir. Bu araçlar yol trafiğinde pek fazla yer kaplamaz, düşük emisyon seviyelerine sahiptir ve yüksek yakıt verimi sağlarken, aynı zamanda benzersiz bir esneklik ve manevra yeteneği de sunarlar. Araçların çevikliği ise eşsiz bir sürüş keyfi sunar.

Yaklaşık 90 yılı bulan geçmişe baktığımızda, BMW Motorrad yenilikçi gücüyle sürekli yeni standartlar belirlemiştir; ilk defa tüm motosikletler için ABS sistemi ve ilk gerçek seri üretim motosiklet bunun örneklerindendir.

Tasarım çalışması Concept C, geleceğin mobilitesinin neye benzeyeceğini göstermektedir; BMW Motorrad ‘ın tasarımı, üst seviye konfor ve hava şartlarına karşı koruma özelliklerinin yanı sıra dinamik performans ve mükemmel ergonomiyle şık uyumu.

Modern ulaşım araçlarını geliştirmek için BMW Motorrad, BMW Group’un uzmanlığından faydalanmaktadır. Concept C tanıtımlarının dünya çapında olumlu tepki alması da, bu aracın şehir mobilitesi ile uyumunda başarı sağladığını göstermektedir.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:56.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net