IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Müzik Dünyası (https://www.ircforumlari.net/muzik-dunyasi/)
-   -   Üniversitelilerden sokak hayvanları yararına konser (https://www.ircforumlari.net/muzik-dunyasi/809472-universitelilerden-sokak-hayvanlari-yararina-konser.html)

Beatrice 25 Aralık 2018 14:38

Üniversitelilerden sokak hayvanları yararına konser
 
Kırklareli Üniversitesi Müzik Kulübü öğrencileri, tarafından verilen konsere, çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı. Yaklaşık üç saat süren etkinliğe katılanlar keyifli vakit geçirdi. Sokak hayvanları için yaklaşık 500 lira toplandı.

Müzik Kulübü Başkanı Ozan Can Altuntaş, son zamanlarda hayvanlar üzerinden duyulan kötü haberler üzerine bu konseri düzenlediklerini söyledi. Farkındalık oluşturmak istediklerini belirten Altuntaş, konserden elde edilen gelirle sokak hayvanlarının mama ihtiyacının karşılanacağını belirtti. Altuntaş, bu tür güzel çalışmaları yaymak istediklerini anlatarak, kendilerine destek olanlara teşekkür etti.

Kırklareli Doğa ve Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Yüksel İbrikçi ise üniversite öğrencilerini duyarlı davranışlarından dolayı tebrik etti. Bu davranışın örnek olması gerektiğini anlatan İbrikçi, soğuklarda 17 saat aç duran canlıların hayatlarını kaybettiklerini söyledi.

Konserin yapıldığı yerin sahibi Ergin Kalınoğlu da hava sıcaklığının sıfırın altında 4 derece olduğu kentte sokak hayvanlarının sesini duyan öğrencileri tebrik ederek, bu tür organizasyonlara ev sahipliği yapmaktan gurur duyduklarını belirtti.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:52.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net