IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Müzik Dünyası (https://www.ircforumlari.net/muzik-dunyasi/)
-   -   CENGİZ KURTOĞLU - GEÇMİŞ ZAMAN (https://www.ircforumlari.net/muzik-dunyasi/811087-cengiz-kurtoglu-gecmis-zaman.html)

beston 15 Ocak 2019 16:20

CENGİZ KURTOĞLU - GEÇMİŞ ZAMAN
 
hiç unutulurmu okul yılları, küllenen aşk, büyümeyen bebeksin, gece olunca, yasak aşk, saymakla bitmez cengiz kurtoğlunun şarkılarını sayfalarca yazsak yetmez..

benim çocukluğumun kahramanı en çok dinlediğim adam .. aşkı ve tüm duyguları onun söylediği şarkılarda yaşamış biri olarak içimden böyle bi paylaşım geçti...

maziden bir anı : internet cafelerin yaygın olduğu dönemlerde tabi genç delikanlıyız yaşımız daha 17-18 o dönemler internet cafeler çok popüler herkesin kendi ayrı masası olur sabahlara kadar oturur sohbetler ederdik..

cafeye ne zaman girsem cafenin sahibi : '' idoooo cengiz babanın serilerini hazırladım masanda hazır '' derdi.. kulakları çınlasın mehmet abi.. güngören asyanet internet cafe :tatli:

çok güzel günler di hele ki cengiz kurtoğlu ile o günleri yaşamak ve tatmak ayrı bir tutkuydu.. ara sıra da dinlesem cengiz baba benim için unutulmuyacaklar arasında..

şuraya bi şarkı bırakalım : önce bir kaç damla yaş ... benden herkese gelsin:tatli:

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:55.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net