IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Eylül 2021, 09:21   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Edis'ten Eurovision'a yeşil ışık




Yurt dışına açılıp İngilizce albüm çıkarmak için Londra'ya gidecek olan Edis, Eurovision için yeşil ışık yaktı. Ünlü şarkıcı, "Bana teklif gelse Eurovision'da ülkemi temsil ederim" dedi. Edis, bir dönem Eurovision'a katılma hayaliyle şarkı yazdığını ve şarkısının hazır olduğunu açıkladı.

Ünlü şarkıcı Edis, Türkiye'nin Eurovision'da olması gerektiğini ve bu konuda teklif gelirse yapabileceğini anlatıp yıllar önce uluslararası yarışma için bir şarkı yaptığı itirafında bulunarak, "Büyük cesaret bence. Bana teklif gelse ben de yapabilirim. Çocukluğumda çok izledim ve sevdim Eurovision'u, müzikle ilgilenenler için doyurucu bir platform" dedi.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Edis, klibini çektiği yeni single'ı 'Arıyorum'un çıkışını dostlarıyla Beşiktaş'taki bir mekanda kutlarken basının sorularını yanıtladı.

Eurovision'u hayal ederek bir şarkı hazırladığını itiraf eden Edis, "Dudak diye bir şarkım var, bir gün katılırsak diye yazmıştım bu parçamı. Katılamadığımız için ben üzgünüm, uluslararası bir yarışmada olmalıyız ülke olarak. Sertab Erener'in birinci olduğu gün en mutlu olduğum zamanlardan biriydi" dedi.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Arıyorum şarkısı klibinin bazı sahnelerini açık alanlarda ve metroda çektiklerini belirten Edis, bazı Türk şarkıcıların, yabancı starların kliplerinden esinlenmesini komik bulduğunu ifade ederek, "Önemli olan onu imitasyona dönüştürmemek, ilham nereden geleceği belli olmuyor. Bugün başka bir yurtdışı klipten bazen herhangi bir görüntü de size ilham verebilir. İmitasyon komik ve anlamsız. Yapmamak lazım onları benim başıma umarım gelmemiştir, bilinçli bir şekilde yaptığım bir konu olmadı hiçbir zaman" diye konuştu.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
İNGİLİZCE ALBÜM ÇIKARACAK

Şarkıcı ayrıca ekim ayından sonra İngilizce albüm çıkarmak için hem Londra'ya hem de Los Angelas'a gideceğini ve kimsenin kendisine hayal satmadığını anlatıp, "Üç-dört ay kadar Türkiye'de olmayacağım. Arada gidip geleceğim. İngilizce albümüm için Los Angeles ve Londra'da olacağım. Aleyna ile aynı şirketteyiz o da güzel gidiyor, onun şarkılarını dinliyorum. O da benimkileri dinliyor, koalisyon yapıyoruz. Ben de altı aydır çalışıyorum şarkılarım güzel, profesyonel bir ekip var, sıradan insanlarla çalışmıyoruz, birileri bize hayal vaat etmiyor. Sonuçta o şirketten yatırım almak kolay değil, bu konuda bazen üstümüze geliniyor. eleştiriler olacaktır ama bu aşama bile kıymetli. Olacağına inanıyorum, yoksa bu işe girmem" diye konuştu.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
"ALEYNA TİLKİ KADAR ELEŞTİRİLMEDİM"

Edis, eleştirilere açık olup olmadığı sorusu üzerine arkadaşı Aleyna Tilki'den örnek verip "Ben hayatımda onun kadar eleştirilmedim, başıma gelirse nasıl hissederim bilmiyorum, o bu konuda güçlü biri. Ben hep kendimi güvenli sularda ilerlettim. Her eleştiri başımın üzerinde, zorla kendimi sevdirecek ya da beğendirecek halim yok" yanıtını verdi.

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
müzik dünyası


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık