IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By dreamy

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Eylül 2011, 20:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Nevermore





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


90`ların başlarında Seattle`da grunge akımı hızla yayılırken metalin de pabucu bir nevi dama atılıyordu. Bu sıralarda vokalist Warrel Dane, gitarist Jeff Loomis ve bas gitarist Kim Sheppard yeni kurdukları gruplarında geleneksel metal soundunu yaratıcı bir vizyonda sürdürmeyi seçtiler ve böylece [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ermore 1991 yılında kurulmuş oldu.

1992 yılında bir demo çıkaran grup için esas çalışmalar 1994 yılında, baterist Van Williams gruba katıldığında başladı. Ve kısa sürede prodüktör Neil Kernon`un dikkatini çekmeyi başarıp çıkış -----leri için anlaştılar. Century Media Records etiketiyle 1995 yılında çıkan kendi isimlerini verdikleri ilk -----leri, şirketin sağladığı olanaklar (Avrupa`da [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Amerika`da [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile turneler vs.) ile birleşince [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ermore henüz ilk -----le adını duyurmayı başardı. Bu çıkışı iyi değerlendirmek isteyen grup bir sene sonra önce "In Memory" EP`sini, ardından da ikinci -----leri olan "The Politics Of Ecstasy"yi hazırladı. Bu -----le beraber grup, kusursuz tekniğiyle ve politik/felsefi lirikleriyle erişilemez bir tarza sahip olduğunu da kanutlamış oldu. Bu arada ----- sonrası gitarist Pat O`Brien Cannnibal Corpse`a geçip grubu terketti ve yeni gitarist olarak Forbidden grubunun üyesi Tim Calvert kadroya eklendi. Bu değişikle beraber [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ermore, 1999 yılında başyapıtları olan "Dreaming Neon Black" -----ünü çıkardı. Artık resmen zirveye oturan grup aynı sene Iced Earth, Mercyful Fate, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gibi gruplarla Amerika`yı, Avrupa`yı, Avustralya`yı köşe bucak gezdi. Onlarca konser verip hayranlarının sayısını daha da arttırdı.

Grubun dinmek bilmeyen yoğun temposuna dayanamayan Tim Calvert 2000 yılında kadrodan ayrıldıktan sonra [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ermore dört kişi olarak yoluna devam etme kararı aldı ve dördüncü ----- olan "Dead Heart In A Dead World" piyasaya çıktı. 2000 senesi, grup için sadece kadro değil prodüksiyon olarak ta değişiklik getirmişti. Yeni prodüktörleri Andy Sheap (Machine Head, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]) oldu ve grup çok geçmeden doğru kararı verdiklerini açıkladı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ermore`un çıkardığı son ----- olan "Enemies of Reality" (2003) ise grubu hala zirvede tutmaya yardım etti. Yine Century Media Records etiketiyle çıkan ----- sonrası grup pek çok festivale, turneye katıldı ve -----ü adeta duymayan, bilmeyen kalmadı. Bu arada gruba son iki senedir turnelerde eşlik eden Steve Smyth 2004 yılında kadroya resmen dahil oldu. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ermore tekrar 5 kişiye yükseldi..

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
nevermore


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık