IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

5Beğeni(ler)
  • 3 Post By Düş
  • 1 Post By yagmuR
  • 1 Post By glu

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Kasım 2011, 16:31   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Model *





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


2005 yılında Okan Işık (gitar), Aşkın Çolak (davul-perküsyon) ve Can Temiz (bas gitar) tarafından "A due Carmen" adıyla kurulan grup daha sonra 2007 yılında Fatma Turgut (vokal) ve Serkan Gürüzümcü (gitar)'nün katılımıyla son halini aldı. 2008 yılında ise adını MODEL olarak değiştirdi.
Genç grup; 2007 yılı 12. Tuborg Roxy Müzik Günleri - Billboard Özel Ödülü ve Nokia Super Sound'07 Yarışması - "Arkadaşınla En İyi Giden Şarkı" kategorisinde birincilik ödülü sahibi.
MODEL; 2009 yılında GNL Entertainment'ın desteği ile piyasaya çıkardığı "Perili Sirk" adlı E.P. çalışmasının klip parçası "Olmaz" ile dikkat çekti. Grubun, -----de yer verdiği "Bak Bir Varmış Bir Yokmuş" isimli cover parçalarına Türk pop müziğinin önemli isimlerinden biri olan Levent Yüksel eşlik etti.
----- ve sahne çalışmalarının yanı sıra şirketler için ürettiği jinglelar ile de tanınan MODEL; 2009 yılında düzenlenen "Marka Konferansı" için 10. Yıl marşı ve konferans süresince çalınmak üzere 1 adet "jingle" ile 1 adet "intro" besteledi. Ayrıca hem 2009 hem 2010 yılında konferansın müzikal koordinatörlüğünü üstlendi. Grup 2010 yılında ise, Efes Pilsen "Sokakta Hayat Var" projesinin yanında AFM, Herbalife, Algida, Sinpaş gibi markalar için jinglelara imza atarken, Efes Pilsen One Love Festivali ile 25 Eylül'de Antalya'da gerçekleştirilen "Oktoberfest"de sahne aldı.
Grubun Efes Pilsen için bestelediği "Sokakta Hayat Var" adlı şarkısı, dijital iş ve kültür dergisi "Digital Age" tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen "Digital Age Awards" töreninde, "En Yaratıcı Müzik/Ses Tasarımı Birincisi" ödülünü kazandı.
Şarkılarında, hüznü ve eğlenceyi iç içe yansıtan MODEL’in müziğinde en karanlık temaların son derece eğlenceli bir şekilde işlenmesine şahit olmak mümkün. MODEL; birçok şehirde sahne aldıkları konserler ve festivallerin yanı sıra Picante, Mask, Pulp, Roxy, Bronx Pi Sahne, Connect Module, İstanbul Live, Jolly Joker, Babylon, Moda Deniz Kulübü gibi çeşitli mekanlarda canlı müzik performanslarını sergiledi.
2011 Şubat ayının sonunda ise Demir Demirkan prodüktörlüğündeki ikinci stüdyo -----leri "Diğer Masallar" yayınlandı.

FATMA TURGUT - VOKAL

2 Ocak 1984 Aydın doğumlu Fatma Turgut, Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Klasik Gitar bölümünden mezun. 13 yaşında kendisine alınan klasik gitarla müziğe başladı. Şarkı söylemeye başlaması da aynı yaşa tekabül eder. Birçok müzik grubuyla çalışmalar yapıp sahne aldı. İstanbul'a yerleşmeden önce İzmir'de çeşitli müzik dershanelerinde 3 yıl öğretmenlik yaptı. 2007 yılında MODEL'e katıldı; 2009 yılında MODEL'le birlikte İstanbul'a yerleşti. Çalışmalarına MODEL ile birlikte İstanbul'da devam etmekte ve 13 yıldır büyük bir aşkla şarkı söylemekte.

OKAN IŞIK - GİTAR
9 Mart 1986 İzmir doğumlu Okan Işık, Ege Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunudur. Lise yıllarında abisinin aldığı klasik gitarla müziğe başladı. MODEL grubunun diğer elemanlarıyla beraber İstanbul'a yerleştikten sonra burslu olarak Galatasaray İTM' den ses mühendisliği eğitimi aldı ve şu sıralar YTÜ' de makine mühendisliği yüksek lisansı yapıyor. MODEL' deki görevinin dışında çeşitli müzik stüdyolarında çalışmaktadır.

CAN TEMİZ - BAS GİTAR
1987 yılında İzmir'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini burada bitirdi. Müziğe ortaokulda ablasının aldığı klasik gitarla başladı. 11 yaşındayken bu gitarla ilk bestelerini yapmaya başladı. 13 yaşında ilk bas gitarını eline aldı. 2004'te Ege Üniversitesi Biyokimya Bölümü'ne girdi. Birkaç sene çeşitli gruplarla "eğlencelik" çalışmalara imza attıktan sonra 2005 Eylül'ünde Okan ve Aşkın ile beraber, daha sonra Serkan ve Fatma'nın katılımıyla "MODEL" adını alacak olan "A due Carmen" grubunu kurdu. 2009 Ocak ayında MODEL ile birlikte İstanbul'a taşındı. 2010 Eylül ayında Portfolio Yaratıcı Reklamcılık Okulu'na kabul edildi ve Kasım ayında eğitimini tamamladı.


AŞKIN ÇOLAK - DAVUL
17 Ağustos 1985 yılında Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini burada tamamladı. Küçüklükten gelen müzik eğilimi, bu dalda yükselmesi için bir vesile oldu. 1999 yılında Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü sınavı için babasının memleketi olan Denizli'ye gitti. Bu sınavı dereceyle kazanan Aşkın Çolak, 4 sene boyunca keman bölümünde eğitim gördü, bununla birlikte dışarıdan sürdürdüğü vurmalı çalgılar eğitimine devam etti. Öğrenimine İzmir Dokuz Eylül Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalında devam eden Aşkın Çolak; burada da keman bölümünde eğitim gördü ve aynı şekilde vurmalı çalgılar eğitimini de sürdürdü. Bu süre zarfında birçok kültürel etkinliğe katılan Aşkın Çolak; aynı zamanda İzmir'de çeşitli okullarda ve özel müzik atölyelerinde müzik öğretmenliği yaptı. Aynı süre içinde bölgedeki tiyatro topluluklarına müzikal oyunlarında yardım etti, çalışmaların müzik koordinatörlüğünü üstlendi. 2005 yılında "MODEL" adlı müzik grubunu kurarak 2009 yılında grupla birlikte İstanbul'a yerleşti. Halen bu grupla çalışmalarını sürdüren Aşkın Çolak, bir yandan özel olarak keman ve perküsyon dersleri vermektedir.

-----ler
Diğer Masallar 2011
1 Buzdan Şato
2 Şey Belki
3 Değmesin Ellerimiz
4 Sana Ne
5 Pembe Mezarlık
6 Bir Melek Vardı
7 Benim Tatlı Kanserim
8 Karadul
9 Çürüsün Gelinliğim
10 Makyaj
11 Yalnızlık Senfonisi
12 Değmesin Ellerimiz (Akustik)
Perili Sirk 2009
1 Açılış
2 Ego Dağları
3 Olmaz
4 Bu Matem Dolu Cennet
5 Bak Bir Varmış Bir Yokmuş (ft. Levent Yüksel)
6 Ellerinde Ellerim



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 02 Kasım 2011, 16:45   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Model *




son zamanlarda en cok dinlediğim grup..yine yeniden hic bıkmadan ustelik.. pembe mezarlık ve degmesin ellerimiz favori sarkılarım..eline saglık Burn..

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 02 Kasım 2011, 18:10   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Model *




Fatma'nın hali tavrı çok şeker
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Takipteyim Buzdan Şato'yu ilk dinlediğimde vurulmuştum gruba..

Sosyal paylaşım sitelerinde aktif olarak paylaşım yapan, her soruya/yoruma içtenlikle cevap veren samimi gençler..Daha yolun başındalar belki ama Ne oldum delisine dönmediler -henüz-

Ayrıca bu sezon Kraliyet Ailesiyle anlaşmalarına çok sevindim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 02 Kasım 2011, 19:19   #4
Çevrimdışı
glu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Model *




Fatma Turgut son zamanlarda duydugum en temiz ve kulagı tırmalamayan bayan sanatcılardan. Ayrıca şarkı sözleride çok iyi. Grup birbiriyle çok uyumlu.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
model


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Renk Renk Model Model Fularlar Ve Bağlanışları pyracantha Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 06 Nisan 2010 19:52
Model Organizma - Model Canlı YapraK Ödev ve Tezler 0 29 Eylül 2009 04:32