IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Müzisyenler (https://www.ircforumlari.net/muzisyenler/)
-   -   Imogen Heap * (https://www.ircforumlari.net/muzisyenler/423286-imogen-heap.html)

Düş 02 Kasım 2011 19:42

Imogen Heap *
 

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Imogen Heap (9 Aralık 1977) İngiliz şarkıcı-söz yazarı. Es***, İngiltere’li olan sanatçı küçük yaşta enstrüman çalmaya başladı ve 11 yaşına geldiğinde kendi şarkılarını yapmaya başlamıştı bile. 15 yaşında BRIT School of Performing Arts and Technology’e yazıldı ve 94-95’de okulun yıllık CDsine 3 şarkı yaptı. İlk -----ü I Megaphone' u 1998 yılında çıkardı.

İkinci solo -----ü için çalışma ve kayıda başlayacağını internet sitesinden hayranlara duyuran sanatçı sitesinde bir de blog açarak -----ün her aşamasından hayranlarını haberdar etti. ----- için evini bile ipotek etmek zorunda kalan ve şartlarını çok zorlayan Imogen, 2004 sonunda internet...
sitesine -----den iki adet şarkı koydu ve nabız yokladı. 2005 yılında Speak for Yourself adlı -----ünü kendi plak şirketi Megaphonic Records’dan yayınlayan Imogen’in -----deki bazı parçaları O.C, C.S.I, Six Feet Under gibi popüler tv dizilerinde kullanıldı. Narnia filmine de özel bir parça yapan sanatçı aynı zamanda artık yetişmiş bir prodüktör.

Jon Bon Jovi ile de çalışmış olan Imogen’in diğer kolaborasyonları arasında Joshua Radin, Jeff Beck, Temposhark, LHB, Way Out West, Mich Gerber, Sean Lennon, Urban Species, Blue October, Jon Hopkins ve Acacia var.



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:45.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net