IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Düş

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Kasım 2011, 11:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Batı Yakası *





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Batı Yakası, vokalde Korhan ÇELİK, davulda Ergün YILDIZ, elektro gitarda Can BEZGEN ve bas gitarda Altuğ ŞENKAL'dan oluşuyor. Müzik hayatlarının yanı sıra üyelerinin üçünün üniversite eğitimine devam etmekte olduğu grup, 2003 yılında kuruldu. Çanakkale'de çeşitli mekanlarda sahne alan grup 2008 yılında Rock'n Dark Express Rock Müzik Yarışması'nda Türkiye birincisi olunca yarışma ödülü olan album çalışmaları başladı.

Prodüktörlüğünü şarkı yazarı/müzisyen/prodüktör CEM ÖZKAN'ın üstlendiği "Batı Yakası" adlı ilk albumün kayıtları ve mix'leri SoundCheck Stüdyosu'nda gerçekleştirildi. Aylar süren titiz bir çalışma sonucunda tamamlanan albumde BATI YAKASI'na süpervizör olarak Uğur Arslantürkoğlu (Gece Yolcuları) ve Göktuğ Şenkal (DörtXDört) gibi ünlü müzisyenler eşlik ederken, konuk müzisyen olarak Cellissima grubundan Gülyar Balcı viyolonseliyle yer aldı. Mastering'i New York Sterling Sound'da Steve Fallone tarafından yapılan albumün çıkış şarkısı '4 Gün Önce'nin Devrin Usta tarafından çekilen vi.deo klibinde Batı Yakası'na Ukraynalı model Maria ve Emre Zengin eşlik ettiler. Grubun fotoğrafları Serkan Eldeleklioğlu imzası taşıyor, albumün kapağını ise Aptülika çizdi.

Batı Yakası Ocak ve Mayıs 2009 tarihleri arasında Rock'n Dark Express 2009 Rock Müzik Yarışması kapsamında Ankara, Trabzon, İzmir, Çanakkale, Eskişehir, Antalya, İstanbul ve Adana'da sahne aldı. 9 Mayıs'ta İstanbul'da Büyük Final'de New Model Army grubundan önce; ayrıca Mayıs ayı boyunca Eskişehir, İstanbul, Ankara ve Çanakkale'de üniversite şenliklerinde de sahne alarak şarkılarını müzikseverlerle paylaştılar.

Batı Yakası'nın söz ve müzikleri kendilerine ait 10 şarkıdan oluşan "Batı Yakası" adlı ilk albumu PMD YAPIM tarafından hem fiziki hem de dijital olarak piyasaya sunuldu. Albumdeki şarkıların genel konuları aşk, hayatı ve düzeni sorgulama, umut olarak özetlenebilir. Albumde ayrıca grubun arkadaşları Ali Erdem Şimşir ile birlikte Çanakkale Zaferi'ne ithafen yazdığı bir şarkı da var: 'Son Nefes'.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
batı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Suyun Öbür yakası Dilara Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 14 Mart 2010 14:42
Avrupa Yakası'nda final partisi Juventus Haber Arşivi 0 19 Haziran 2009 10:27
Avrupa Yakası ( IF Versiyon ) BLaCK_and_WHiTe Komedi ve Mizah 28 09 Ocak 2008 20:44