IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
2Beğeni(ler)
  • 1 Post By Liaaa
  • 1 Post By Sevda

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Şubat 2012, 14:45   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Alexandra Stan




Trajan şehrindeki Lyceum Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi 2. sınıf öğrencisidir. Mamaia Festival'inde söylediği çeşitli şarkılarla beğeni toplamıştır. 2009 yılında çıkardığı "Lollipop" isimli şarkısıyla tanınmaya başlamış ve 2010 yılında çıkardığı "Mr. Saxobeat" adlı şarkısıyla ise 14 hafta boyunca Romen radyolarının şarkı listesinde üst sıralarda yer almıştır. 2011'de Get Back adlı single'ı çıkmıştır.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 06 Aralık 2012, 00:45   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Alexandra Stan Kimdir? - Biyografisi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Alexandra Stan Kimdir? - Biyografisi

10 Haziran 1989 doğumlu rumen şarkıcı alexandra stan mamaia Festival’inde söylediği çeşitli şarkılarla çok beğeni toplayan ve bu sayede şöhret kapılarını aralayan güzel şarkıcı 2009 yılında çıkardığı Lollipop isimli şarkısıyla tanınmaya başlamış ve 2010 yılında çıkardığı Mr. Saxobeat adlı şarkısıyla ise 14 hafta boyunca Romen radyolarının şarkı listesinde üst sıralarda yer almıştır 2011[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]de Get Back adlı single ı çıkmıştır.

Alexandra Stan:

Alexandra Stan 10 Haziran 1989 yılında Karadeniz kıyısındaki, Köstence’de doğdu.Köstence Romanyanın Dobruca bölgesinde en büyük liman şehridir.Romanyada bulunan TRAJAN lisesinde okudu.Şu an “ANDREİ SAGUNA” Fakültesi’nde öğrenimini sürdürüyor.Alexandra genç yaşından itibaren ,kendi şarkılarını oluştururken diğer eserlere ve ezgilere özel bir ilgi gösterdi.

Alexandra Stan küçüklüğünden bu yana hep iyi bir şarkıcı olmayı düşünüyordu.Gün geldi müziği ve hayal dünyası değişti.Alexandra Stan ödüllü,müzikle ilgili yarışmalara katıldı.En son katıldığı festival 2009 yılında “MAMAJA MÜZİK FESTİVALİ” oldu.

Alexandra Stan çok hassas ve duyarlı bir ruha sahiptir.Mutlu ve yaşam dolu bir kişidir.MAAN STUDİO,Marcel PRODAN ve Andrei NEMİRSCHİ ekibi tarafından Alexandra STAN’a müzikte başarılı olmak ve kariyerini geliştirme konusunda yeni bir yol sağlandı.Alexandra ilk single çalışması olan “Lollipop” ile dünya çapında tanınarak ve herkesin güvenini kazanarak,müzikal bir başarı sağladı.

Radyo istasyonlarında ve Romanya Tv kanallarında bu single çalışması ile büyük zirve yaptı.İkinci single çalışması Mr.Saxo Beat ile kendi rekorunu kırarak uluslar arası müzik kanallarında haftalarca zirvede kaldı.2011 yılında Fransadan geri bildirim aldı ve dünyaca tanınan bir müzik yıldızı oldu.Henüz yaşı genç ve gelişme çağında,yavaş yavaş bunu başarıyor.O şimdiki projelerinin yanı sıra yeni fikirler üretmek ve hayranlarına sunmak için çok çalışıyor.

Web Sitesi : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Kaynak: Alıntılar


 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
alexandra, alexandra stan kimdir, stan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık